Trav & Galopp

Visst är det något speciellt att höra hovarna dundra och alla hejarrop på upploppet av ett prestigefyllt lopp? Det tycker i alla fall vi. Därför arrangerar vi årligen resor till flera av de största loppen inom trav & galopp.

Från champagne och flärd i Paris i januari, på Prix d’Amérique, till travresor i USA med dagarna fyllda av studiebesök. Gemensamt för alla resor är det goda sällskapet; att från morgon till kväll kunna diskutera härstamningar, tränare, utrustning och allt därtill. Och dessutom utan att behöva tänka på annat, för Equi Tours tar hand om dig.

2022-01-28
Välkomna till Paris och årets största travfest – Prix d’Amérique 2022! Knappt har ännu ett nytt år firats in förrän det är dags för världens tuffaste lopp och största travhelg. Om världen har öppnat upp och vi återigen kan uppleva stora sportevenemang på plats, står vi redo att bjuda in till en fullspäckad helg du sent kommer att glömma! Har du inte upplevt Prix d'Amérique på plats tidigare så är det dags 2022, det kommer att bli fantastiskt!
2022-03-11
Njut av våren i Sydfrankrike och upplev travtävlingarna med bl.a internationella sprintloppet Criterium de Vitesse.
2022-08-01
Kom bakom kulissen på Amerikansk travsport! Följ med till New York och Hambletonian Stakes med flera intressanta studiebesök.
2022-10-04
Superveckan för alla travfantaster! Fina lopp på the Red Mile, auktioner, intressanta studiebesök & kunnig ciceron.