Skip to main content

Företag, grupper och studieresor

Gör något roligt tillsammans i en härlig miljö!

Är ni ett företag, en organisation eller en grupp som behöver hjälp med att arrangera en resa? Har ni redan en idé om vad ni vill göra och uppleva? Eller behöver ni inspiration? Vi hjälper er att ta fram ett färdigt paket efter era önskemål och behov. Vi bjuder alltid på tips och förslag som sätter guldkant på just er resa!

En smakfull resa med vänner!

Vi kan och älskar mat och vin! Vår egen My Nilsson är vinproducent, vinimportör, vinskribent och är sedan länge bosatt i den lilla byn Saint Papoul i södra Frankrike, Med utgångspunkt från hennes passion för vin och gastronomi har vi möjlighet att erbjuda personliga, genuina vin- och matresor för större och mindre grupper. Här ges vi möjlighet att verkligen komma in bakom kulissen hos de lokala mat- och vinproducenterna samt uppleva det genuina Frankrike - och från och till även Spanien och Italien. 

Lantbruks - och studieresor efter ert önskemål!

Vi har i många år arrangerat resor inom Lantbruk och matproduktion, såväl studieresor som mässresor eller en kombination av båda. På dessa resor kan du som är lantbrukare och/eller matproducent i något led inspireras och uppleva hur man gör i andra länder samt umgås med likasinnade och få ett utvidgat kontaktnät.

Oavsett om syftet är att inspireras, få nya kontakter eller fånga upp en ny kunskap, anpassar vi programmet för varje grupp. Vi är väldigt glada för att stoppa in något oväntat besök, det där lilla extra som gör resan minnesvärd. Vi skräddarsyr resor för er med intresse inom de gröna näringarna som djurhållning, jordbruk och trädgård. Lantbruksresor och branschmässor för agribusiness ger ökad förståelse och inspiration för utveckling. En studieresa är en smart investering, ofta avdragsgill för verksamheter.


Erfarna resespecialister hjälper er hela vägen

Med över 20 års erfarenhet kan vi det här med gruppresor och företagsresor; vår passion och expertis inom häst, lantbruk och gastronomi ger er dessutom det där lilla extra för en minnesvärd resa tillsammans. Våra professionella projektledare är tryggt med er under hela processen, från rådgivning, planering och kostnadsfri offert, till genomförande och uppföljning. Vi skräddarsyr er lösning från början till slut och ser till att ingen detalj glöms bort – det är detaljerna som gör helheten.
 

Sverige, Europa eller resten av världen?

Vi har ett världsomfattande nätverk och samarbetar tillsammans med flera stora och mindre branschorganisationer för att kunna erbjuda dig som reser med oss det allra bästa. Våra goda kontakter inom vin & gastronomi samt lantbruk- och hästvärlden tar oss bakom kulisserna hos producenter och på många av de stora evenemangen.
Fritextsökning
Vandring, mat och vin i södra Frankrike

Vandring, mat och vin i södra Frankrike

Vandra och njut av mat och vin i Languedoc, Frankrike För grupper 8 - 22 personer. - Vår idé är att ni ska få uppleva en vecka med skön vandring men utöver det även njuta till fullo av det sydfranska livet och vara med i det vardagliga livet i en sydfransk by. Därför har v...

Vårt Maison Marie Louise i södra Frankrike

Vårt Maison Marie Louise i södra Frankrike

Välkommen till vårt Maison Marie Louise - ett charmigt hus i södra Frankrike - Maison Marie Louise i hjärtat av byn Saint Papoul hälsar dig varmt välkommen tillsammans med familj eller vänner! På våra mat & vinresor till södra Frankrike bor och utgår vi gärna från det charmiga Maison M...