Skip to main content

Unghäst-VM i dressyr 2024

Unghäst-VM i dressyr 2024 - Ermelo, Holland 6-9 september

2024 njuter vi åter igen av att se världens bästa unghästar och kanske någon av framtidens stjärnor på plats i Ermelo, Holland.

Följ med oss och ett gäng trevliga ”dressyr-nördar” på en härlig resa till unghäst-VM i Holland. Här kan du prata häst, dressyr och annat som gör livet trevligt, så mycket du vill - alla lär ha samma intresse som du!

Vår trogna ciceron Lena Nyström delar med sig av all sin kunskap och kommer att ha mycket intressant att berätta under resans gång. Anneli Ståhlfors är återigen vår eminenta reseledare!

Vi bor som tidigare på Beach Hotel Monopol, ett hemtrevligt 3-stjärnigt hotell som ligger precis vid sjön, på en av de naturskönaste platserna i Harderwijk.
Bara precis runt hörnet möter du Harderwijks mysiga och pittoreska stadskärna med mängder av restauranger. Monopole är ett familjedrivet hotell, som i mer är 20 års tid drivits av familjen Posthumus. Alla rum är utrustade med moderna faciliteter och vi återvänder hit för fjärde året eftersom alla varit så nöjda med hotellet.

Foto: Roland Thunholm mfl. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Notera!

  Nedan presenteras programmet i stora drag. Tävlingstider är inte klara och har inte kommunicerats av arrangören än.

  Programmet uppdateras och kompletteras så fort vi fått mer information från arrangören.

 • Dag 1: Ankomst & välkomstmiddag

  Ankomst till Amsterdam på förmiddagen. När gruppen är samlad åker vi till vårt hotell i mysiga Harderwijk, en knapp timme öster om Amsterdam (och ca 25 min från tävlingsplatsen i Ermelo)

  Resten av dagen är fri att spendera på egen hand. För dig som vill, går det att åka till tävlingen i Ermelo på egen hand.

  På kvällen samlas vi för en gemensam middag på hotellet, lär känna varandra och samtalar om förväntningarna på kommande dagar (tilläggsarrangemang).

 • Dag 2: Unghäst-VM i dressyr

  Frukost på hotellet. Därefter transfer till tävlingarna på den holländska nationalanläggningen i Ermelo. På vägen dit pratar Lena Nyström om hur de svenska ekipagen ligger till inför tävlingarna och vilka som ligger i topp.

  Det pågår tävlingar med finaler i stort sett hela dagen. Tävlingarnas tidsschema är ännu inte helt klart.

  Transfer tillbaka till hotellet efter dagens program är slut. På vägen till hotellet sammanfattar Lena Nyström dagen och höjdpunkterna.

  Fri kväll eller gemensam middag om intresse finns.

 • Dag 3: Unghäst-VM i dressyr

  Frukost på hotellet och utcheckning. Transfer från hotellet till tävlingsplatsen. Detta är tävlingarnas sista dag då de sista finalerna med de allra bästa hästarna ska avgöras. Tävlingarnas tidsschema är ännu inte klara.

  Fri kväll i Hardenwijk, eller följ med på gemensam bokad restaurang för ”sista kvällen med gänget”

 • Dag 4: Studiebesök & hemfärd

  Frukost på hotellet och utcheckning (väskorna tar vi med oss i bussen).

  Vi planerar ett sedvanligt, intressant studiebesök som avslutning på resan. I dagsläget är inte detaljerna klara, men vi har som första val att göra en ”favorit i repris” och besöka Stuteri Van Olst igen. Mer info kommer så snart detaljerna är klara.

  Transfer till flygplatsen för hemresa.

Boka din resa

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/9Köpenhamn KastrupUnghäst-VM i dressyr 2024 - från KöpenhamnKontakta oss för mer information14 450:-Kontakta oss för mer information
6/9Stockholm Arlanda Unghäst-VM i dressyr 2024 - från StockholmKontakta oss för mer information13 900:-Kontakta oss för mer information
6/9Ingen transportUnghäst-VM i dressyr 2024 - utan flygresaKontakta oss för mer information10 400:-Kontakta oss för mer information

Hotell

Beach Hotel Monopole
Detta hemtrevliga 3-stjärniga hotell ligger precis vid sjön, på en av de natur skönaste platserna i Harderwijk. Bara precis runt hörnet möter du Harderwijks mysiga och pittoreska stadskärna med mängde...
Kontakta oss