Skip to main content

Om oss

RESOR, PASSION & EXPERTIS

EquiTours är Nordens största leverantör av Hästsportsresor och upplevelser inom hästvärlden!  

Under nästan två decennium har vi försett hästsportsentusiaster med upplevelser i världsklass. Vi har sett svenska ekipage vinna medaljer på EM, VM och OS, upplevt världsrekord och fantastiska prestationer på travbanor runt om i världen, träffat de passionerade människorna ”bakom kulissen” orsakat nya vänskapsband och oväntade affärsbekanta. 

and More står för de andra styrkorna vi har, med resor och upplevelser inom Mat & vin, lantbruks- och studieresor samt specialdesignade resor för grupper och företag. 

Vi vässar vårt koncept för att bli ännu bättre på evenemangspaket, service och unika upplevelser! Att komma nära sporten, träffa likasinnade människor, lära något nytt, få inspiration och skapa nya relationer tycker vi är ”and More”


 

EquiTours - hästsport i världsklass

Under nästan två decennier har vi försett hästsportsentusiaster med upplevelser i världsklass. Vi har sett svenska ekipage vinna medaljer på EM, VM och OS, upplevt världsrekord och fantastiska prestationer på travbanor runt om i världen, träffat de passionerade människorna ”bakom kulissen” orsakat nya vänskapsband och oväntade affärsbekanta. Vi har besökt uppfödare och stuterier och sett nya stjärnor födas.

Vi har ridit på högutbildade Lusitanos, galopperat på Pampas och kombinerat lugn ridning med yoga. Här samarbetar vi med ett litet antal fina ställen som erbjuder ridning runt om i Europa och USA, för en aktiv helg eller semester tillsammans med familj eller vänner. 

På våra olika hästsportresor kommer du sporten in på skinnet och möter utövarna, tränarna, uppfödarna och hästarna. Du träffar likasinnade människor, lär något nytt, får inspiration och skapar nya relationer. 


and More – Mat & vin

And More Mat & Vin är temaresor med fokus på upplevelser inom mat, dryck och gastronomi. Här ger vi dig möjligheten att följa med vår mat och dryck på resan från jord till bord.

Vi reser i sällskap med kända ciceroner och passionerade guider. Vi möter duktiga matlagare, genuina vinproducenter och nytänkande matproducenter. Det bjuds på roliga och oförglömliga äventyr där du som gäst får lära, smaka och uppleva.


and More  - Lantbruks- & Studieresor

Våra lantbruks- och studieresor låter er inspireras, lära nytt och skapa  tillfällen att umgås och prata med andra passionerade producenter & ”lantisar” på en resa - nära eller fjärran!

Studieresa är en unik upplevelse där ni kombinerar kunskap med resa och upplevelser.  Vi älskar att producera program som ska inspirera och utveckla varje resenär och har haft glädjen att arrangera och vara med på en lång rad oförglömliga studieresor för uppfödare, lantbrukare och andra passionerade människor inom häst- & lantlivsnäringen.

Låt oss hjälpa er att arrangera och genomföra nästa resa, kanske till den stora mässan eller ta fram den skräddarsydda upplevelsen för just era behov.


and More  - Grupper och Företag

Vi arrangerar grupp-/företagsresor och skräddarsyr upplägget så att det möter just era behov. Vi älskar att inspirera, utmana och överraska och tar ditt företag eller din grupp till ovanliga destinationer med unika upplevelser.


Vårt nätverk
EquiTours and More har ett brett nätverk och vi kan därför ta dig bakom kulisserna och ge din upplevelse en guldkant. Vi samarbetar med flera stora och mindre branschorganisationer och passionerade människor över hela världen för att kunna erbjuda dig en genuin och unik resa.


MED PASSION FÖR HÅLLBART RESANDE

Fritextsökning