Skip to main content

Prix d'Amerique 24-27 jan, 2025

Upplev årets största travfest Prix d’Amérique på Vincennes 24-27 januari 2025!

 
Bienvenue! Välkomna till Paris och årets största travfest där det återigen ska skrivas travhistoria!  
 
År 2024 - den 103:a upplagan av Prix d’Amérique - gick segern till den franske storfavoriten Idao de Tillard efter en jättekross.
 
Har du inte upplevt stämningen tidigare så är det kanske dags nu - häng med till Paris travbana Vincennes och insup den magiska stämningen när publiken samlas inför det prestigefyllda loppet! 
 
Vi som varit där tidigare minns: Den förväntansfulla och lite nervösa stämningen en disig lördagsmorgon ute på Grosbois, där två och fyrbenta stjärnor laddar upp inför helgen. Ishinkarna med Champagne på Moulin Rouge och doften av kaffe från de smala gränderna. Sedan, urladdningen på Vincennes svarta kolstybb – myllret, kindpussarna, den blöta kylan ute, den klibbiga värmen inne, publikens eufori när loppet är igång och sedan…. Glädje! Besvikelse? Eller en härlig känsla av att ha fått uppleva något stort och mäktigt. 
 
Vi erbjuder alltid ett flexibelt program med god service, allt för din bekvämlighet med kortare eller längre reslängd och möjlighet att välja mellan olika hotell. Till detta har vi också ett program av aktiviteter, besök och middagar som du kan välja att delta i – allt för att göra din Prix d’Amérique-upplevelse så maximal eller minimal som du vill ha den
 
Håll utkik här eller skicka en intresseanmälan till oss så kontaktar vi dig när bokningen öppnar!
 
 
Vi ser fram emot att hälsa dig och dina travvänner välkomna till Paris 2025!
Fritextsökning

Karta

Kontakta oss