Skip to main content

Castle Leslie - ridresa på Irland

Ridresa til Castle Leslie, Irland 

Ta med dig dina bästa ridvänner och gör en oförglömlig ridresa när det passar dig!

 
EquiTours and More samarbetar med det fantastiskt charmiga och vackra Castle Leslie på Irland där vi kan erbjuda resor med ridning i 3-5 dagar, vilka inkluderar 3 tim ridning per dag. Du behöver vara en medelgod till avancerad ryttare. Du får expertundervisning av deras instruktörer för att utveckla dina ridkunskaper inom hopp, terräng och dressyr.

Vi lovar att du efter varje ridpass kommer att gå hem trött men glad och med en härlig känsla av att du verkligen presterat!  

Du bor med fördel i byggnaden The Lodge som är kärleksfullt restaurerad och fantasifullt inredd med bibehållen tidstypiska detaljer och karaktär. The Lodge är beläget vid ingången till gården och utgör bryggan mellan gården och byn. Det är gårdens sociala nav, den idealiska platsen att koppla av med familj och vänner. The Lodge är alltid fylld med aktivitet - här händer det alltid något!  Med sitt läge i anslutning till ridcentret är det perfekt för dig/er som vill utforska området på hästryggen. Varje sovrum vackert inrett med generös yta. Superior-rummen är särskilt rymliga och vissa har balkonger med utsikt över ridcentret eller sin egen privata innergård. Alla rum i The Lodge har rymliga badrum med rullande badkar och separata power-shower och de magnifika bekväma sängarna kommer garanterat att ge dig en underbar och välbehövlig nattsömn!

Även familj och vänner som inte vill rida har mycket att göra på Caste Leslie - i Monaghan där gården ligger finns möjlighet att ha aktiva dagar. Här kan du cykla, vandra, simma, paddla, fiska, åka zipline, gå på museer, köra fyrhjuling, bowla, besöka gindestilleri....och mycket mer! 

Vi ser fram emot att arrangera din vistelse på Castle Leslie! 


För mer information om tillgängliga datum, pris och bokning - kontakta oss!

Fritextsökning
Kontakta oss