Skip to main content

Mat, dryck & hälsa

MAT & DRYCK med inspirerande aktiviteter

Gillar du mat, dryck, trendspaningar och smakupplevelser? Är du nyfiken på var maten/drycken kommer ifrån? Vem som tillverkar den och med vilken vision? Gillar du att vara aktiv på ett annorlunda sätt – skörda vindruvor, rida över Pampas eller yoga på en hästgård?

Det är på dessa teman vi erbjuder ett antal resor med passion och expertis inom mat & dryck och aktiviteter. Vi reser till utvalda platser, där matkulturen är spännande och människorna bakom är intressanta, extrema eller bara väldigt härliga att umgås med. På många resor har vi dessutom en passionerad ciceron.


Är ni ett sällskap som önskar skräddarsy en god resa tillsammans? Inga problem – kontakta oss för förslag och kostnadsfri offert.


 

Fritextsökning

Vin och Gastronomi i Toscana, 14-18 sept 2023

Finns inga avgångar just nu
 Vin och Gastronomi i Toscana, 14-18 sept 2023

Följ med och insup dofter, smaker och ljud från ett annat land! - Varje år i september arrangerar vinorten Panzano i Chianti en vin-festival, Vino al Vino. Vi har sett till att förlägga denna resa till Toscana så att ni kan få vara med och uppleva denna fest till druvans ära! Vår resa till Toscana och vindistriktet Chianti bjuder på vinupplevelser, italiensk kokkonst och hantverksturer i det historiska Florens, ja resan bjuder även på arior från Italiens främsta kompositörer. Häng m...Läs mer