Skip to main content

Ridning och njutbara dagar i Andalusien

Kombinera dressyr och uteritt, njut god mat & dryck och utforska Andalusien "på egen hand"

Är ni en grupp om 4-8 personer? Längtar ni efter en aktiv långweekend med ridning, sol & värme, god mat & dryck och charmigt boende med hög standard? Då är vår resa till Andalusien ”På egen hand” kanske något för dig och dina häst-, mat- och vinintresserade vänner?

Vi har satt ihop ett 5-dagars grundpaket som innehåller både aktiviteter med ”det bästa” OCH tid och utrymme för att upptäcka Andalusien på egen hand.  


I grundpaketet ingår
 
Träna dressyr eller rid ut i naturen - 2 pass
Vi bokar två dressyrlektioner på välutbildade PRE-hästar på ridanläggningar av hög klass i eller runt Malaga. Du kan också välja att rida ut i natursköna omgivningar – på stranden eller uppe i bergen. Eller en kombination av båda. Vi garanterar trevliga, välmående och trygga hästar och anläggningar med god hästhantering.
 
Lugnt och charmigt boende - 4 nätter
Ni bor på en gammal kvarn som gjorts om till ett fantastiskt charmigt hotell med hög standard i lugna omgivningar i Estepona, där varje rum är unikt och personligt inrett. Här finns en vacker innergård med pool för skön relax och i matsalen serveras frukost och middag av hög klass.
 
Välkomstmiddag och en vinprovning med spanska tapas
Ankomstdagen serveras välkomstdrink och middag på hotellet. En kväll bokar vi bord på en klassisk spansk restaurang i Estepona där du får prova spanska viner och äter en smakrik tapas-middag.
 
Tid på egen hand
Övrig tid utforskar du området på egen hand. Estepona erbjuder stort utbud av shopping, restauranger och vinbarer. Du kanske vill promenera vid och ta ett dopp i havet eller kanske bara slappa vid poolen - lite beroende på årstid. Eller hyr en bil och ta en tur till Malaga, Gibraltar, Tarifa eller någon av de andra charmiga spanska städerna och byarna.  Vi tipsar gärna om sevärdheter, intressanta destinationer och roliga aktiviteter i närområdet.

Stanna längre eller lägg till fler aktiviteter
Önskar du stanna fler nätter eller andra aktiviteter försöker vi lägga in det också. Exempel på möjliga aktiviteter (pris på förfrågan).
* Ytterligare ridpass
* Besök på PRE-stuteri
* Lär dig fotografera hästar - eller annat av intresse
* Yoga
* Massage
* Vinprovning
* Golf
* ...

OBS! Bokning görs på förfrågan och tillfällen erbjuds utifrån de möjligheter våra ridanläggningar och tränare har möjlighet att ta emot er. Pris kan variera något baserat på säsong.
Detta är ingen "dussinresa" utan en unik möjlighet att få rida på riktigt fina utvalda anläggningar för namnkunniga tränare.
Kontakta oss för mer information om just dina/era önskemål! 

Vår samarbetspartner i Andalusien borgar för kunskap och hög kvalitet
Vår samarbetspartner Helen Nilsson är sedan över 25 år bosatt i Spanien. Hon kan Andalusien och har ett stort kontaktnät inom hästnäringen, älskar själv god mat & vin och känner till det mesta av det bästa i regionen – hon vet vad som verkligen är bra, eller vad du ska undvika. Hon var en pionjär att importera PRE till Sverige och har hjälpt många runt om i världen över att hitta just sin Andalusiska häst och att få hem dem. Dessutom är hon fotograf och tar emot grupper som vill lära sig mer om fotografering generellt, men inte minst den svåra konsten att fotografera hästar. Helen borgar för att just din/er vistelse blir precis som ni vill ha den - eller kanske ännu bättre!
Fritextsökning

Detta ingår i grundpaketet

Följande ingår i grundpaketet
  • 4 nätter i dubbelrum (singelrum mot tillägg)
  • 2 ridpass – välj mellan eller kombinera dressyrlektion (1 tim) och uteritt (2 tim)
  • Välkomstdrink och middag på hotellet ankomstkvällen
  • 1 kväll med vinprovning och tapas-middag
 
Mot tillägg
  • Transfer till och från ridanläggningar och restaurangbesök
  • Stanna ytterligare några dagar på egen hand – vi hjälper dig att boka
 
Ingår inte - bokas själv
  • Flyg Malaga ToR
  • Transfer Malaga flygplats ToR 
 
Behöver du hjälp med att boka flyg och transfer eller hyra bil – kontakta oss!
Kontakta oss