Skip to main content

För dig/er som vill resa på egen hand - nästan!

Konceptet "På egen hand" innebär att vi gjort det stora grundarbetet och lagt energi på att hitta de bästa samarbetspartners och ”guldklimparna” på ett resmål.

Vi erjuder specifika resmål med ett grundpaket som inkluderar boende, vissa måltider och unika aktiviteter tex.ridning, matlagning, vinprovning eller besök hos lokala uppfödare, mat och vinproducenter och intressanta platser i närområdet. Till det har vi ett utbud av olika aktiviteter där ni själva väljer vad ni önskar ska ingå.

Med vårt kontaktnät kan vi skapa  möten med människorna bakom kulisserna som är svåra att komma i kontakt med och få tillträde till på egen hand.   

Vi bokar och garanterar att allt ni kommer att uppleva är lite extraordinärt och alltid äkta. Och med ett innehåll som är anpassat för just dig/er och era önskemål. 

Ni reser i par, med familjen, med vänner eller en grupp. Vi har inte en guide/reseledare på plats, men vi finns tillgängliga på distans när det behövs.

Vi hoppas att ni tycker konceptet känns lockande! 

 

Fritextsökning
Vårt Maison Marie Louise i södra Frankrike

Vårt Maison Marie Louise i södra Frankrike

Välkommen till vårt Maison Marie Louise - ett charmigt hus i södra Frankrike - Maison Marie Louise i hjärtat av byn Saint Papoul hälsar dig varmt välkommen tillsammans med familj eller vänner! På våra mat & vinresor till södra Frankrike bor och utgår vi gärna från det charmiga Maison M...

Ridning och njutbara dagar i Andalusien

Ridning och njutbara dagar i Andalusien

Kombinera dressyr och uteritt, njut god mat & dryck och utforska Andalusien "på egen hand" Är ni en grupp om 4-8 personer? Längtar ni efter en aktiv långweekend med ridning, sol & värme, god mat & dryck och charmigt boende med hög standard? Då är vår resa till Andalusien ”På egen...

Morgado Lusitano - träna dressyr i Portugal

Morgado Lusitano - träna dressyr i Portugal

Träna dressyr på välutbildade Lusitanos Drömmer du om att prova på klassisk dressyr på en högre nivå och utveckla din ridning? Då är Morgado Lusitano det perfekta stället för dig! - Morgado Lusitano och gården Quinta da Portela , med anor från 1700-talet li...