Din trygghet

Resegaranti - för din trygghet

Equi Tours ställer lagstadgad resegaranti enligt resegaranti-lagen hos Kammarkollegiet samt är medlem i SRF – Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen.

Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningens logga
Kammarkollegiets logga

Trygga och säkra betalningar

Equi Tours samarbetar med PayEx för att erbjuda dig trygga och säkra betalningslösningar. Förutom betalning via faktura erbjuds kortbetalningar via PayEx för kortinnehavare av Visa och Mastercard. Med 3D Secure från Visa och SecureCode från Mastercard får du en väletablerad, trygg och säker kortbetalning online. Med dessa säkerhetslösningar erhåller säljföretaget betalgaranti och kortinnehavaren en säkerhet på att inte kortet nyttjas av obehörig. All kortinformation hanteras enligt PCI DSS-kraven vilket innebär att inga kortnummer sparas i Equi Tours databaser efter avslutad affär och känslig kommunikation krypteras.

Avbeställningsförsäkring

Equi Tours är återförsäljare av ERVs (Europeiska Reseförsäkringar) avbeställningsförsäkring. Med ett avbeställningsförsäkring får du pengarna tillbaka om något plötsligt eller oväntat händer som gör att du inte kan åka iväg på din resa. Försäkringen är mer omfattande än de flesta avbokningsskydd som finns i betal- och kreditkort och du betalar ingen självrisk.

Kontakta Equi Tours för bokning av din avbeställningsförsäkring. Försäkringen måste bokas och betalas i samband med första inbetalningen av resan, för att hela resans belopp ska kunna försäkras.