Livsstilsresor

Livsstilsresor – mat, dryck & hälsa

Gillar du mat, dryck, trendspaningar och smakupplevelser? Är du nyfiken på var maten/drycken kommer ifrån? Vem som tillverkar den och med vilken vision? Gillar du att vara aktiv på ett annorlunda sätt – skörda vindruvor, rida över Pampas eller yoga på en hästgård?

Det är på dessa teman vi erbjuder ett antal resor med passion och expertis inom mat & dryck och aktiviteter. Vi reser till utvalda platser, där matkulturen är spännande och människorna bakom är intressanta, extrema eller bara väldigt härliga att umgås med. På många resor har vi dessutom en passionerad ciceron.

Är ni ett sällskap som önskar skräddarsy en god resa tillsammans? Inga problem – kontakta oss för förslag och kostnadsfri offert.

Vi har komponerat en unik konsthelg på ljuvliga Österlen för dig som vill prova på att måla (olja eller akvarell) eller arbeta med lera. Samtidigt får du inspiration och vägledning av konstnär och övriga deltagare. På påskafton har vi Vernissage där vi ställer ut verken vi skapat i veckan.
2021-05-21
En helg fylld med dressyrträning, yoga & inspiration, goda middagar och intressanta (häst)samtal – med egen häst eller kom utan häst på avsutten inspirationshelg!
2021-10-06
Istället för att sätta dig i fåtöljen och se ännu en feel good-film, följ med oss till Languedoc och upptäck dess undangömda skatter! Här bor du på charmigt vinslott, äter ostron, lagar Cassoulet med Sven och djupdyker i regionens mat- och dryckestraditioner.

Tidigare livsstilsresor - inspiration & exempel

2018-09-28
Upptäck Österlen! Här står bland annat avkoppling, skördefest och ridning på schemat.
7 090kr

2 nätter

2018-10-04
För den nyfikne livsnjutaren! Följ med till Baskien för att upptäcka deras inspirerande matkultur.
13 200kr

4 nätter

2019-05-10
Möt våren på Österlen! Här väntar en intensiv helg där vi verkligen njuter av det goda. Välkommen till en helg som ger mersmak!
6 690kr

2 nätter

2020-05-29
Följ med på en härlig weekend på Österlen med ridning, välmående och mjukgörande yoga!
5 950kr

2 nätter