Om Equi Tours

Nordens största leverantör av hästsportresor

Vi arrangerar årligen resor till några av världens största arrangemang inom hoppning, dressyr, fälttävlan, trav och galopp. Dessutom arrangerar vi ridresor, studiebesök och studieresor. Vi känner hästfolk över hela världen och samarbetar med en rad svenska organisationer inom sport och avel. Därför kan vi ge våra resenärer tillgång till upplevelser och kunskap som ingen “vanlig” researrangör kan erbjuda.

Equi Tours är även en stor arrangör av lantbruks- och livsmedelresor. Vi har funnits sedan 2004 och har därmed blivit en stark aktör i branschen.

Visste du att...

…Equi Tours har ett brett nätverk inom hästvälden och därför kan ta dig bakom kulisserna? Vi samarbetar tillsammans med flera stora och mindre branschorganisationer för att kunna erbjuda dig som reser med oss det där lilla extra.

Våra ledstjärnor

Vårt motto är att vara ärliga och raka mot våra kunder samt att göra allt vi rimligen kan för att ni ska få en lustfylld reseupplevelse.

Visste du att...

…Equi Tours ställer lagstadgad resegaranti enligt resegaranti-lagen hos Kammarkollegiet samt är medlem i SRF – Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen.

Vi på Equi Tours

Marie Nyberg

VD/Projektledare

Melinda Lindh Nilsson

Projektledare

Equi Tours Inez Nyberg
Inez Nyberg

Visuell utformare

Ekonomiansvarig Kerstin Forssman
Kerstin Forssman

Ekonomiansvarig

Några av våra ciceroner, guider & reseledare

På Equi Tours är passion och expertis en viktig del. Därför följer ofta en kunnig ciceron, guide eller reseledare med på våra resor, för att ge resan lite extra guldkant. Här kan du läsa om några av dem.