Skip to main content

Inför Solvalla Veteraners travresa till Normandie

Hej Bertram,

du är ordförande i travföreningen Solvalla Veteraner. Vill du berätta lite mer om er?

Solvalla Veteraner bildades på mitt initiativ för två år sedan. Vi är ett gäng entusiastiska travvänner med anknytning till Solvalla, som vill bevara tradition och gemenskap inom travet. Att träffas och mötas på plats på Solvalla ger så mycket mer glädje och sammanhållning än att sitta hemma framför TV-n.Vi är nu ca 750 medlemmar och fortsätter att växa. Kanske vi ändrar namn till ”Solvalla Vänner” för att bättre spegla vår målgrupp.

Vi gör mycket trevligt tillsammans: vi reser på trav, går på Solvalla, umgås på vår cafeteria, gör utflykter, lyssnar på föredrag och mycket mer. Vi har en hemsida ”Solvallaveteraner.com” och vi har en aktiv Facebooksida ” Solvalla Veteraner”, där man kan läsa mer om oss.

Ett medlemskap kostar endast 100 kr för hela 2020, så är man sugen att följa med på vår Normandie-resa eller delta på någon av våra aktiviteter, så är det bara till att bli medlem!

I april går er resa till Normandie, där du följer med som reseledare. Vad ser du själv mest fram emot på resan?

Det jag ser mest fram emot på denna resa är att det blir en fin upplevelse för medlemmarna i Solvalla Veteraner. Det är kul att få visa fantastiskt fina platser i Frankrike med hästanknytning och historiskt viktiga platser för hela Europa. Frankrike visar sin bästa sida i april.

Härligt! Vi önskar en en riktigt trevlig resa!

Fritextsökning