Mat, dryck & hälsa

MAT, DRYCK & HÄLSA

Gillar du mat, dryck, trendspaningar och smakupplevelser? Är du nyfiken på var maten/drycken kommer ifrån? Vem som tillverkar den och med vilken vision? Gillar du att vara aktiv på ett annorlunda sätt – skörda vindruvor, rida över Pampas eller yoga på en hästgård?

Det är på dessa teman vi erbjuder ett antal resor med passion och expertis inom mat & dryck och aktiviteter. Vi reser till utvalda platser, där matkulturen är spännande och människorna bakom är intressanta, extrema eller bara väldigt härliga att umgås med. På många resor har vi dessutom en passionerad ciceron.


Är ni ett sällskap som önskar skräddarsy en god resa tillsammans? Inga problem – kontakta oss för förslag och kostnadsfri offert.


 

Mat & dryck

Mat & dryck

Mat och dryck! - Gillar du mat, dryck, trendspaningar och smakupplevelser? Är du nyfiken på var maten/drycken kommer ifrån? Vem som tillverkar den och med vilken vision? Gillar du att vara aktiv på ett annorlunda sätt – skörda vindruvor, rida över Pampas eller yoga på en hästgård? Det är...

Hälsa, kropp och själ

Hälsa, kropp och själ

Resor och upplevelser kopplat till hälsa, kropp och själ! - En sund kropp i en sund själ. Skön aktiv eller rogivande aktivitet i sällskap med god mat och ärliga, naturliga viner. Vi tycker om att kombinera olika och ibland lite udda aktiviteter till unika upplevelser - tex. Ride'n Dine...