Skip to main content

Château de Moussoulens

Château de Moussoulens, vars äldsta delar är från 1100-talet, men har idag alla moderna faciliteter och ligger i en typisk vinodlingsby i Languedoc. Dess närhet till Cité de Carcassonne och Canal du Midi, i hjärtat av Cabardés gör det perfekt beläget för att besöka Katarernas land och upptäcka Languedocs viner och gastronomi.

Detta gamla slott har en känsla och stämning som garanterar en lugn och fridfull vistelse. Dess "U"-form skapar flera platser av lugn, både ute och inne. Slottets huvudbyggnad, den östra flygeln samt de angränsande innergårdarna och trädgården är reserverade för gäster.

Inomhus finns, förutom sovrum med privat badrum, både bibliotek och biljardrum. Alla rummen har privat bad förutom två stora lägenheter där två rum delar på ett badrum. Alla rum och lägenheter har WIFI-anslutning.

Utomhus kan du njuta av trädgården och flera terrasser. Slottsporten är imponerande, pampig och tillräckligt hög för att en jätte ska komma in. Väl bakom porten känns det som man kommer in en annan liten fransk by i en annan tid. Kyrkklockorna klingar varje timme. Anne Marie, slottsägarinnan, är typiskt franskt välkomnande när hon kommer med sin Marguerite, hennes stora snälla dobberman. En vistelse på slottet är en historisk, kulturell och gastronomisk upplevelse.

 

Fritextsökning

Karta

Boka din resa

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/10Ingen transportSydfrankrikes skatter - Languedoc315 900:-Boka
Resekalender