Lantbruksresa Finland

Följ med på en lärorik och innehållsrik studieresa till Finland. Under fyra dagar kommer deltagarna att få möjlighet att ta del av presentationer, företags- och gårdsbesök samt kulturella och naturupplevelser.
Syftet med resan är att ge en djupare förståelse för det finländska jordbrukets verksamhet och utveckling, samtidigt som deltagarna får ta del av regionens kultur, design och natur. Programmet är strukturerat för att ge en tydlig översikt över aktiviteter, måltider och transporter, vilket underlättar planeringen och gör det enkelt att följa resans upplägg.
Gör din förfrågan efter era önskemål och datum
Här nedan kan du se hur ett dagsprogram för resan kan se ut:
Dag 1: Helsingfors
Ankomst Helsingfors-Vanda flygplats, möte med guide och transfer till buss.
Bussresa till Helsingfors centrum (ca 30 min).
Besök MTK, presentation om finländskt jordbruk.
Lunch på restaurang
Guidad stadstur i Helsingfors med Ralf Löfström (Senatstorget, Uspenskijkatedralen m.m.).
Incheckning på Scandic Hotel Simonkenttä.
Buffémiddag på hotelletDag 2 : Sågverk, gårdsbesök & naturpark
Frukostbuffé på hotellet och utcheckning.
Avresa från hotellet.
Förmiddag – Besök sågverket Huppunen i Perttula.
Buss till Porras (ca 1 timme).
Besök Eero Puras spannmålsgård, presentation av gården.
Lunch på Saari Naturpark, Lounais-Hämeen Pirtti
Eftermiddag – Buss till Forssa (20 min), incheckning på Hotell Fabrik.
Middagsbuffé på hotelletDag 3: Biogas, design, Hereford & bastu
Frukostbuffé på hotellet.
Konferens: Finlands biogasmarknad.
Avresa till Humppila (20 min).
Lunchbuffé på Café Lasikello
Shopping i Humppilas outletbutiker.
Besök Herefordgård i Urjala (150 djur).
Återresa till Forssa, ledig tid.
Avresa till Liesjärvi (30 min). Finsk kväll med middag och bastu (1 dryck/person).
Transfer tillbaka till hotellet.Dag 4: Gårdsbesök & hemresa
Frukostbuffé och utcheckning.
Avresa till Lepsämä (ca 1 timme 15 min).
Besök familjegården Kranni, presentation och sopplunch.
Avresa
