Skip to main content

  • Dag 1: Helsingfors

    Ankomst Helsingfors-Vanda flygplats, möte med guide och transfer till buss.
    Bussresa till Helsingfors centrum (ca 30 min).
    Besök MTK, presentation om finländskt jordbruk.
    Lunch på restaurang
    Guidad stadstur i Helsingfors med Ralf Löfström (Senatstorget, Uspenskijkatedralen m.m.).
    Incheckning på Scandic Hotel Simonkenttä.
    Buffémiddag på hotellet

  • Dag 2 : Sågverk, gårdsbesök & naturpark

    Frukostbuffé på hotellet och utcheckning.
    Avresa från hotellet.
    Förmiddag – Besök sågverket Huppunen i Perttula.
    Buss till Porras (ca 1 timme).
    Besök Eero Puras spannmålsgård, presentation av gården.
    Lunch på Saari Naturpark, Lounais-Hämeen Pirtti
    Eftermiddag – Buss till Forssa (20 min), incheckning på Hotell Fabrik.
    Middagsbuffé på hotellet

  • Dag 3: Biogas, design, Hereford & bastu

    Frukostbuffé på hotellet.
    Konferens: Finlands biogasmarknad.
    Avresa till Humppila (20 min).
    Lunchbuffé på Café Lasikello
    Shopping i Humppilas outletbutiker.
    Besök Herefordgård i Urjala (150 djur).
    Återresa till Forssa, ledig tid.
    Avresa till Liesjärvi (30 min). Finsk kväll med middag och bastu (1 dryck/person).
    Transfer tillbaka till hotellet.

  • Dag 4: Gårdsbesök & hemresa

    Frukostbuffé och utcheckning.
    Avresa till Lepsämä (ca 1 timme 15 min).
    Besök familjegården Kranni, presentation och sopplunch.
    Avresa