Dag 1: Helsingfors
Ankomst Helsingfors-Vanda flygplats, möte med guide och transfer till buss.
Bussresa till Helsingfors centrum (ca 30 min).
Besök MTK, presentation om finländskt jordbruk.
Lunch på restaurang
Guidad stadstur i Helsingfors med Ralf Löfström (Senatstorget, Uspenskijkatedralen m.m.).
Incheckning på Scandic Hotel Simonkenttä.
Buffémiddag på hotelletDag 2 : Sågverk, gårdsbesök & naturpark
Frukostbuffé på hotellet och utcheckning.
Avresa från hotellet.
Förmiddag – Besök sågverket Huppunen i Perttula.
Buss till Porras (ca 1 timme).
Besök Eero Puras spannmålsgård, presentation av gården.
Lunch på Saari Naturpark, Lounais-Hämeen Pirtti
Eftermiddag – Buss till Forssa (20 min), incheckning på Hotell Fabrik.
Middagsbuffé på hotelletDag 3: Biogas, design, Hereford & bastu
Frukostbuffé på hotellet.
Konferens: Finlands biogasmarknad.
Avresa till Humppila (20 min).
Lunchbuffé på Café Lasikello
Shopping i Humppilas outletbutiker.
Besök Herefordgård i Urjala (150 djur).
Återresa till Forssa, ledig tid.
Avresa till Liesjärvi (30 min). Finsk kväll med middag och bastu (1 dryck/person).
Transfer tillbaka till hotellet.Dag 4: Gårdsbesök & hemresa
Frukostbuffé och utcheckning.
Avresa till Lepsämä (ca 1 timme 15 min).
Besök familjegården Kranni, presentation och sopplunch.
Avresa
