Våra Skåne-resor 2020

2020-08-05
Följ med till vackra Österlen för att, med Rebecca Mauléon och Sara Silfverberg, fördjupa dina kunskaper i dressyr & yoga. För dig med egen häst, även platser för icke ridande medföljande finns.
13 900kr

4 nätter

2020-08-12
Fokus & ev. besök på SM-veckan i Falsterbo. Följ med till vackra Österlen för att, tillsammans med Rebecca Mauléon och Sara Silfverberg, fördjupa dina kunskaper i dressyr & yoga. För dig med egen häst, även platser för icke ridande medföljande finns.
14 400kr

4 nätter

Nu även i september!
2020-09-25
Följ med på en härlig weekend på Österlen med ridning, välmående och mjukgörande yoga!
5 950kr

2 nätter

Hästemester - semester med häst i Skåne

”Hästemester”.
Häst-hemester.

Vi erkänner. Namnet är inte det bästa, men det gav oss ett gott skratt. Förhoppningsvis kan vi bjuda på ett också. Leende smittar.

Desto bättre är konceptet. Vi är fortfarande i planeringsfas, men vill redan nu lyfta de kommande resor vi planerar, på hemmaplan, i Skåne. Vi vet att många semesterplaner har grusats och vi hoppas här kunna fylla ett hål och erbjuda härliga hästrelaterade upplevelser på hemmaplan. Samtidigt passar vi på att gynna och stötta lokala aktörer. Vill du göra det med oss?

 

Varför resor på hemmaplan?

Det är tuffa tider för rese- och besöksnäringen, såhär mitt i pågående pandemi. Såväl vi som flera branschkollegor kan vittna om detta. I en surrealistisk vardag, där alla reseförfrågningar försvann över en natt, satte vi oss ner och frågade oss ”Hur kan vi fortsätta leverera trevliga resor till våra kunder, när vi är begränsade av restriktion på restriktion?”. Vi brinner för att skapa upplevelser i världsklass; det är inget som försvinner över en natt. Resor, Passion & Expertis, helt enkelt.

Sverige är ett vackert land med mycket att erbjuda. Vi har starka kulturer och traditioner kopplade till häst, oavsett som det gäller trav, galopp, ridsport eller andra discipliner. Här finns mycket att lära och inspireras av. Vi har också flera passionerade små aktörer beroende av inkommande turism, oavsett om det är en familj från Tyskland eller en grupp från Kina. Vi vill ta vara på det, hjälpa och stötta, men också själva kunna njuta och fascineras av deras hantverk.

Därför jobbar vi just nu fram ett par resor förladga här i Sverige. Vi vill ge er ett alternativ till hemma-semestern. Applicera konceptet från till exempel våra klassiska Normandie-resor på hemmaplan. Det kanske inte är lika exotiskt som San Sebastian eller Normandie, men det finns lika mycket spännande innehåll! Allt är inte riktigt färdigt än, men ni kan redan nu anmäla intresse, för att få första tjing när vi har mer information om resorna. Vi hoppas att ni gillar våra upplägg och tar gärna emot era tankar.

 

Upplev något nytt – Hästemester i Skåne!

Vi börjar på vår hemmaplan Skåne, som också är Sveriges mest hästtäta län (SCB, 2017). Här hittar vi stora stuterier och avelsanläggningar, tränare och ryttare inom alla discipliner, ridsport, trav och galopp. Dessutom bjuder Skåne också vacker natur, fantastiska eldsjälar och läckra ekologiska verksamheter med närproducerade delikatesser. Ett platt rapsfält symboliserar ofta Skåne, men tro oss, här finns så mycket mer än det!

Närheten till allt ger oss dessutom möjlighet att hinna se och uppleva mycket på kort tid, utan att för den delen stressa. På sin semester behöver man trots allt också återhämtning och en liten sovmorgon då och då.

 

Säkerhet i fokus

Självklart är säkerhet en av våra största prioriteringar. Vi behandlar Covid-19 med största respekt och ödmjukhet och följer myndigheternas råd och rekommendering. För att vi ska slippa trängsel och kunna hålla större avstånd kommer våra grupper vara lite mindre. Har du några frågor eller känner dig osäker inför en resa i grupp, kontakta oss så hittar vi tillsammans lösningar!

 

Skräddarsydda resor för mindre grupper – kostnadsfria offerter

Vi skräddarsyr också gruppresor, kickoffer och annat för företagsgrupper, organisationer och privatgrupper på förfrågan. Våra företagskunder anlitar oss för att vi har kunskapen, erfarenheten och de rätta kontakterna att skapa en lyckad gruppresa. kund- eller personalresa. Med vår mångåriga erfarenhet, personliga service och breda nätverk sätter vi guldkant på er tillvaro! Hur vill ni förgylla sommarsemestern eller kicka igång hösten?

Våra offerter är alltid kostnadsfria.

Kontakta oss för skräddarsydda resor

Välkommen att kontakta oss för förslag på ert researrangemang.

Mail: [email protected]
Telefon: 040-298808

x

Intresse/frågor?