Ryttar-VM i USA

VM i Fälttävlan

VM i Dressyr

VM i Hoppning

2018-09-10
Följ medaljstriden under Ryttar-VM på plats i Tryon, North Carolina! Här är paketresan för dig som gillar fälttävlan.
26 500kr

7 nätter

2018-09-10
Följ medaljstriden under Ryttar-VM på plats i Tryon, North Carolina! Här är paketresan för dig som gillar dressyr.
27 400kr

7 nätter

2018-09-17
Följ medaljstriden under Ryttar-VM på plats i Tryon, North Carolina! Här är paketresan för dig som gillar hoppning.
28 300kr

7 nätter

FEI World Equestrian Games Tryon 2018

I samarbete med Svenska Ridsportförbundet arrangerar vi mästerskapsresan till WEG 2018, FEI World Equestrain Games, i Tryon, North Carolina, USA, 2018. I våra färdiga paket hittar du biljetter, hotell, flyg, transfers och annat som kan tänkas behövas för en bekväm resa. Dessutom kommer du nära sporten och de aktiva genom informationsträffar med Svenska Ridsportförbundet.

Under två veckor avgörs ett samlat Ryttar-VM med alla åtta grenar: dressyr, fälttävlan, distans och reining under den första veckan, och hoppning, fyrspann, voltige och para-dressyr under den andra veckan. Evenemanget har potentialet att bli USAs största samlade idrottsevent under 2018 med över 500.000 besökare. “Efterfrågan ligger redan långt över våra förväntningar och det skulle inte förvåna mig om evenemanget blir utsålt tidigt,” säger Mark Bellissimo, VD för Tryon International Equestrian Center.

Många återkommande resenärer vittnar om att det är såhär man vill uppleva ett stort mästerskap; att vara en del av gänget, umgås med likasinnade och hitta nya vänner med passion för hästsport.

Begränsade antal platser! Boka din resa redan idag för att säkra din plats!

Önskar du se en annan disciplin? I mån av tillgång på biljetter är det självklart något vi kan ordna. Kontakta oss för prisförfrågan.

Vi var där och rekade! Läs vårt resereferat “På spaning i Tryon” här.

Ciceron: Göran ``Yogi`` Breisner

Resans ciceron är Göran “Yogi” Breisner vara, som er ciceron. “Yogi” har en imponerade meritlista som ledare. Nu engagerar han sig i svensk ridsport igen efter många år i England. Han har lett det brittiska landslaget i fälttävlan till stora framgångar och förstärker nu ledningen i de svenska OS-grenarna i ridsport inför OS i Tokyo 2020. Göran blir Olympic High Performance Manager – rådgivare – till ridsportens olympiska förbundskaptener och samordnare. Göran kommer alltså även att dela med sin av sin stora kunskap till er!

Vanliga frågor & svar

Är resan 1 eller 2 veckor lång?

Våra grundpaket är för en disciplin under en vecka. Du som önskar förlänga vistelsen och stanna två veckor är självklart välkommen att göra detta. Kontakta oss för prisuppgift. Önskar du förlänga din vistelse med ett par nätter och ankomma tidigare eller senare hjälper vi gärna dig att anpassa resan efter dina behov. Kontakta oss för mer info.

Hur långt är det mellan hotellet och tävlingsplatsen?

Det tar ca 50 minuter att köra från våra hotell i Greenville till tävlingsplatsen Tryon International Equestrian Center. Anläggningen är belägen ute på landet med ca en timmes körväg till närmsta stad. De hotell som finns på anläggningen är reserverade åt ryttare och organisationen.

Finns det pool på hotellet?

Det 3-stjärniga hotellet har en utomhuspool. Det 4-stjärniga hotellet saknar pool.

Kan jag boka extra biljetter till enskilda tävlingar?

Vi hjälper gärna dig som reser med oss att boka biljetter till enskilda tävlingar. Kontakta oss för mer info.

Vi vill stanna några dagar längre - går det att lösa?

Absolut! Vi hjälper gärna er att förlänga er resa. Vill ni ha fler dagar i Greenville eller kanske besöka någon annan stad i USA när ni ändå är där? Kontakta oss med era planer och idéer, så hjälper vi er gärna att skräddarsy just ert VM-äventyr.

Finska programmet

2018-09-10
I samarbete med Finska Ridsportsförbundet är här VM-resan för dig som vill heja fram de finska ekipagen under ryttar-VM i USA.
26 500kr

7 & 14 nätter