Lantbruk

Lantbruk & Livsmedel

Vi har sedan 2010 fått alltfler uppdrag att arrangera resor inom Lantbruk och Livsmedel, såväl studieresor som mässresor eller en kombination av båda. På dessa resor kan du som är lantbrukare och/eller matproducent i något led inspireras och uppleva hur man gör i andra länder samt umgås med likasinnade och få ett utvidgat kontaktnät.

Oavsett om syftet är att inspireras, få nya kontakter eller fånga upp en ny kunskap, anpassar vi programmet för varje grupp. Vi är väldigt glada för att stoppa in något oväntat besök, det där lilla extra som gör resan extra minnesvärd.

Vi skräddarsyr resor på uppdrag av företag, föreningar och andra grupper med intresse inom de gröna näringarna som djurhållning, jordbruk och trädgård. Lantbruksresor och branschmässor för agribusiness ger ökad förståelse och inspiration för utveckling. En studieresa är en smart investering, ofta avdragsgill för verksamheter.

Exempelresor

2020-02-22
Upplev en av Europas mest intressanta lantbruks- och matmässor SIA. Ett specialprogram för maximal upplevelse, allt fixat och färdigt.
7 550kr

3 nätter

Följ med på en spännande lantbruksresa, späckad med intressanta studiebesök, stor lantbruksmässa och andra sevärdheter.
28 950kr

7 nätter

Besök Sommet de L´Elevage - en av Europas absolut största djur- och lantbruksmässor. Vi har satt ihop en bekväm paketresa där du får allt serverat, klappat och klart!
10 500kr

3 nätter

Följ med till Skottland på en lantbruksresa genom spännande landskap med intressanta gårdsbesök (ko, får, gris) och whiskey-destilleri. Som avslutning får vi dessutom uppleva Edinburgh!
12 500kr

4 nätter