Lantbruk

Lantbruk & Livsmedel

Vi har sedan 2010 fått alltfler uppdrag att arrangera resor inom Lantbruk och Livsmedel, såväl studieresor som mässresor eller en kombination av båda. På dessa resor kan du som är lantbrukare och/eller matproducent i något led inspireras och uppleva hur man gör i andra länder samt umgås med likasinnade och få ett utvidgat kontaktnät.

Oavsett om syftet är att inspireras, få nya kontakter eller fånga upp en ny kunskap, anpassar vi programmet för varje grupp. Vi är väldigt glada för att stoppa in något oväntat besök, det där lilla extra som gör resan extra minnesvärd.

Besök Sommet de L´Elevage - en av Europas absolut största djur- och lantbruksmässor. Vi har satt ihop en bekväm paketresa där du får allt serverat, klappat och klart!
10 500kr

3 nätter

Följ med till Skottland på en lantbruksresa genom spännande landskap med intressanta gårdsbesök (ko, får, gris) och whiskey-destilleri. Som avslutning får vi dessutom uppleva Edinburgh!
12 500kr

4 nätter

2018-09-09
Följ med Gårs & Djurhälsan på en spännande lantbruksresa, späckad med intressanta studiebesök, stor lantbruksmässa och andra sevärdheter.
28 950kr

7 nätter