Yoga & Ridresa, Österlen

Departure Date

29 May

Duration

2 nätter

Price

5.950 kr

Registrering avslutas

2020-04-03

En helg av välbefinnande, avkoppling & livskvalitet!

Smultronställe – ett klyschigt ord men här är det på sin plats! Följ med till våra smultronställen på Skånska Österlen och träffa ”smultronen” Sara Silfverberg, Camilla Skógarnes och Thomas Ulvesten Skógarnes. Vi har tillsammans komponerat en unik helg full av njutning och inspiration för dig som gillar naturen, hästar, yoga, god mat och goda samtal.

Helgen innehåller:
• Ridning på trevliga, välutbildade Islandshästar, coachad av erfarna och kunniga Camilla Skógarnes, Hallamölla Gård.

• Yoga och clinic med underbara yoga-instruktören Sara Silfverberg som är ryttare själv och anpassar klasserna efter ryttares behov och önskemål.

• Boende i fantastiskt vacker natur, mitt i Verkeåns naturreservat med Hallmölla Kvarn inpå knuten med sin mer dramatiska natur och Skånes högsta vattenfall på totala 23m!

• Maten i helgen – Passionerad Skånsk matlagning med närodlade råvaror av bästa kvalitet – lagad av Thomas Ulvesten Skógarnes, Hallamölla Gård.

1 plats kvar – eller anmäl till höstens resa istället:
Yoga & Ridresa, september 2020

– Marie Nyberg –

VD/Projektledare

Om Sara Silfverberg

Yogainstruktör, tränare för hästar och ryttare inom klassisk dressyr och horsemanship.

Sara Silfverberg är yogalärare och undervisar yoga inom både Hatha/Vinyasa och Poweryoga, Yinyoga och Chakrayoga. Hon har specialiserat sig på att hjälpa ryttare till en bättre kroppsmedvetenhet och undervisar och instruerar ryttare inom såväl distans, hoppning, dressyr och islandshästar. Hennes bakgrund är inom psykologi och ledarskap, hon har jobbat globalt med att hjälpa företag navigera i den digitala tidsåldern. Parallellt är hon utbildad inom klassisk dressyr och Horsemanship, har bott och arbetat som beridare i USA, på Island och i Tyskland. Nu bor och driver Sara en liten kvalitativ häst- och yogagård på Österlen i Skåne, www.lovetowncastle.com

Information & Priser

Resa till Hallamölla
Resa på egen hand. Vi rekommenderas tåg eller egen bil (samåk gärna). Gården ligger ungefär mellan Sjöbo och Kivik. Kontakta oss om ni önskar transport till/från tågstation (kan lösas mot tillägg) eller hjälp att boka anslutande resa.

Om Hallamölla
Hallamölla Gård är belägen i en fantastiskt vacker och skön natur & miljö i stort sett mitt i Verkeåns naturreservat. Här kan du känna dig som hemma fast att du är gäst. Gården ägs och drivs av Thomas Ulvesten Skógarnes och Camilla Skógarnes sedan 2015.

Gården har runt 20 härliga islandshästar som erbjuder en upplevelse för både vana och ovana ryttare. Vi rider i det vackra Österlen, i omgivningarna runt Verkeåns naturreservat, på fina ridvägar utan biltrafik, på trygga islandshästar som gillar att komma ut i naturen.

 

Ridvana: Du ska behärska alla 3 gångarter i varierad natur. Hästarna är väldigt stabila och trevliga.

Yoga : ingen förkunskap krävs, alla nivåer är välkomna.

Paketpris per person: 5.950 kr

Allt detta ingår

 • Logi 2 nätter i delat dubbelrum på Hallamölla gård
 • 3 ridpass i naturen à ca 2 timmar
 • 4 yogapass
 • 1 clinic med tema
 • 2 x Frukost (lördag och söndag)
 • 2 x Lunch (lördag och söndag)
 • Lättare kvällsmåltid fredag
 • 3-rätters middag lördag
 • Service & assistans från Equi Tours

Tillkommer/ Frivilliga tillägg

 • Resa till Hallamölla
 • Enkelrumstillägg: 600 kr
 • Avbeställningsförsäkring, 6 % av resans belopp (måste bokas och betalas i samband med bokningen av resan)

Program

29 maj

Fredag - Ankomst & en härlig start på helgen!

Ankomst 14.00. Vi välkomnas av Camilla - vår ridinstruktör - och bekantar oss med varandra och hästarna på Hallamölla Gård. Det är sedan dags för vår första tur i Verkeåns ljuvliga natur.

Åter på gården väntar Sara Silfverberg i yogastudion, för ett skönt yogapass – ett pass som andas avstressning från veckan som varit.

Efter dusch och avkoppling väntar en lättare middag och kanske ett litet gott glas vin innan vi törnar in för natten.
30 maj

Lördag - Ridning & Yoga

Morgonen startar med ett tidigt men skönt yogapass, därefter serveras frukosten.

Vi hämtar våra nyfunna fyrbenta vänner i hagen och gör dem klara för en ny ridtur i naturen. Sedan serveras en välförtjänt lunch, följt av en stunds avkopplande egen-tid.

På eftermiddagen beger vi oss till Saras fantastiska lilla gård och yogastudio; en vacker och inspirerande miljö perfekt för eftermiddagens clinic och yoga. Temat för eftermiddagen är inte spikat än.

Tillbaka till Hallamölla gård för dusch, och sedan Thomas härliga tre-rätters middag, lagad med passion och skånska råvaror! Resten av kvällen spenderar du efter behag, kanske trevliga samtal om hästar och annat som gör livet härligt – eller en god bok i din sköna säng!
31 maj

Söndag - Yoga, ridning & hemresa

Vi startar söndagen med ett energiskapande yogapass, sedan en efterlängtad & härlig frukost följt av en lika efterlängtad ritt i skogen. Väl hemma väntar en fräsch lunch och då passar vi på att summera helgen. Camilla och Sara knyter ihop säcken du får reflektera vad helgen har gett dig. Förhoppningsvis innehåller svaret energi, inspiration, vila, skratt och nya vänner.

Ca kl 15 tar vi farväl och säger – på återseende!

Villkor

Begränsat antal platser – max 8 pers.

Priset är baserat på 8 deltagare. En anmälningsdeposition á 1.800 kr ska vara oss tillhanda 10 dagar efter bokningsbekräftelsen daterats. Slutbetalning senast den 15 april 2020.

Equi Tours reserverar sig för förändringar i programmet samt prishöjningar pga flygskatter och/eller valutakursförändringar. Equi Tours tillämpar nedan särskilda avbokningsvillkor för denna resa. I övrigt tillämpar Equi Tours SRF:s villkor för paketresor samt Equi Tours allmänna villkor.

Särskilda avbokningsvillkor
Kostnader för avbokning, efter inbetald delbetalning och utan avbeställningsförsäkring:
# Från inbetald anm. avgift fram till 15 april 2020: anmälningsavgiften à 1.800 kr per person+ ev. kostnader för resa t/r.
# Från 16 april fram till avresa 100% + ev. kostnader för resa t/r.

Boka resa

1 platser kvar – eller anmäl till höstens resa istället:
Yoga & Ridresa, september 2020

Mail: [email protected]
Telefon: 040-298808

 

Begränsat antal platser – max 8 deltagare.

Sista anmälan: 3 april 2020

x

Intresse/frågor?