Ridsports läsarresa till Unghäst-VM i hoppning

Departure Date

19 Sep

Duration

4 nätter

Price

kommer

Registrering avslutas

2019-06-30

Följ med på en weekend med världens bästa unghästar, hoppning och avelshingstar!

Följ med på denna givande läsarresa till unghäst-VM i hoppning, exklusivt framtagen i samarbete med tidningen Ridsport! På denna studieresa hänger vi tillsammans med likasinnade från morgon till kväll, utbyter erfarenhet och idéer och tar självklart del av all kunskap som resans erfarna ciceron delar med sig av.

The World Breeding Jumping Championship for Young Horses, det vill säga unghäst-VM i hoppning, avgörs på det fantastiska Zangersheide i Lanaken, Belgien. Där får vi se världens bästa unghästar göra upp om världsmästartitlarna, från 5 år till 7 år, i hoppning och även se Sire of the World, där endast godkända hingstar är välkomna. Dessutom pågår det flera auktioner, främst av föl, under tävlingsdagarna. Vi kommer även att göra ett intressant studiebesök. Förbered dig på en riktig hästweekend!

Denna studieresa är perfekt för dig som är uppfödare, unghästutbildare eller beridare, men självklart även väldigt givande för dig som “bara” är glad entusiast.

Datum: 20-23 september

Fullständigt program och priser kommer inom kort.

Tidningen Ridsports logga

Priser & Information

Flygresa från Stockholm eller Köpenhamn
Info kommer inom kort.

Hotell – 3 nätter
Info kommer inom kort.

Paketpris per person
Info kommer inom kort.

Allt detta ingår

 • Flyg t/r Bryssel från Stockholm eller Köpenhamn
 • Logi 3 nätter i delat dubbelrum
 • Frukost 3 morgnar
 • Entré & läktarbiljetter till UVM lördag & söndag
 • Måndagens utflykt enligt program
 • Lunch måndag ink. alkoholfri måltidsdryck
 • Ciceron
 • Representant från Ridsport
 • Svensktalande reseledare från Equi Tours
 • All transfer och lokala skatter

Tillkommer/frivilliga tillägg

 • Måltider och annan dryck ej nämnda i programmet
 • Enkelrumstillägg
 • Välkomstmiddag
 • Avbeställningsförsäkring – 6 % av resans pris

Program

20 september

Fredag - Ankomst & Välkomstmiddag

Avresa från Köpenhamn och Stockholm. Ankomst till Bryssel tidig kväll där reseledare från Equi Tours välkomnar. När gruppen är samlad åker vi till vårt hotell för incheckning. På kvällen serveras en välkomstmiddag med mingel på närliggande restaurang (tillägg).
21 spetember

Lördag - Unghäst-VM Hoppning

Frukost på hotellet. Transfer till Zangersheide för dagens tävlingar, www.zangersheide.com. Både på dit- och hemresan delar vår ciceron med sig av tips inför tävlingarna. Här pågår tävlingar hela dagen, men tidsschemat är ännu inte helt klart. Lunch på egen hand på tävlingsplatsen. Efter tävlingarnas slut (ca 18.00) åker vi tillbaka till Hasselt. Kvällen fri och middag på egen hand.
22 september

Söndag - Unghäst-VM Hoppning

Frukost på hotellet. Transfer till Zangersheide för dagens tävlingar. Lunch på egen hand på tävlingsplatsen. Efter tävlingarnas slut (ca 18.00) åker vi tillbaka till hotellet. Kvällen fri och middag på egen hand.
23 september

Måndag - Intressant studiebesök

Frukost på hotellet och utcheckning. Därefter transfer till dagens planerade studiebesök. Väskorna tar vi med oss i bussen. Efter avslutat besök och lunch transfer till flygplatsen. Åter i Stockholm/Köpenhamn under kvällen.

Anmäl intresse

Vill du veta mer om denna resa, anmäla intresse eller bli kontaktad när programmet har uppdaterats? Fyll då i formuläret, så kontaktar vi dig med mer information.

x

Intresseanmälan