SWFs resa till Royal Welsh Show 2021

Departure Date

19 Jul

Duration

3 nätter

Price

kommer

Registrering avslutas

2021-04-09

Royal Welsh Show – mässan för alla med en lantlig livsstil!

Ponnyer, boskap, fårklippning, traktorer, yxhuggning, fyrspannskörning, grävmaskinskadrilj… På the Royal Welsh Show har alla som har ett intresse för en lantlig livsstil något att hämta. Tillsammans med Svenska Welsh ponny och cob-föreningen, i samband med deras 50-årsjubileum, arrangerar vi en resa till denna häftiga show, i en lika häftig miljö. Med närheten till nationalparken Brecon Beacons passar vi dessutom på att lära mer om Wales under vår sightseeingtur.

The Royal Welsh Show är en av höjdpunkterna i den brittiska lantbrukskalendern. Med mässans över 1.000 utställare och fullspäckade dagsprogram – 4 dagar à 12 h – är det lätt att förstå varför.

Med ungefär 2,5 dagar på mässan får vi med oss hem mycket inspiration och förmodligen en och annan lokalproducerad godsak. Vill du hellre ta en dag att på egen hand utforska Brecon Beacons? Kontakta oss för aktuellt prisavdrag.

Datum: 19-22 juli 2021

Information & Priser

Flygresa
Kommer

Hotell
Kommer

Pris per person: kommer

Allt detta ingår

  • Flyg t/r Köpenhamn-Birmingham, ink. skatter, avgifter och bagage
  • Flygplatstransfer t/r hotell-Birmingham
  • Logi 3 nätter i 4* hotell, i delat dubbelrum ink. frukost
  • Entré och transfer t/r till Royal Welsh Show, 2,5 dagar
  • Halvdags sightseeingtur med guide & buss, ink. lunch & entréavgifter
  • Ciceron från Svenska Welsh ponny och cob-föreningen
  • Reseledare från Equi Tours
  • Service & assistans från Equi Tours

Tillkommer/ Frivilliga tillägg

Program

19 juli

Måndag - Ankomst & sightseeing

Ankomst till Birmingham, där vi möts av vår guide som ska ge oss en ordentlig introduktion till Wales. Bland annat får vi se delar av fantastiska nationalparken Brecon Beacons (enda stället där Welsh ponnys fortfarande lever vild), den charmiga staden Abergavenny, slottsruiner och whiskydestilleri. Under dagen gör vi även ett välförtjänst lunchstopp (ingår).

Tidig kväll ankommer vi till vårt hotell och checkar in. Kvällen fri. Om intresse finns bokar vi bord för en gemensam middag (tilläggsarrangemang).
20 juli

Tisdag - Heldag på Royal Welsh Show

Frukost på hotellet och därefter transfer med buss (ca 1 h) till Royal Welsh Show. Dagen spenderas på mässan efter egen behag. Åter till hotellet på kvällen.

Förvänta dig en fullmatad dag! Utställningar och tävlingar för Welshar i olika kategorier, fyrspannskörning, bästa äggula ska koras, tävlingar för vallhundar, fårklippning, utställningar av kor, grisar, grödor... Alla med ett intresse för en lantlig livsstil får ett utbyte av mässan och showen.

Idag genomförs bland annat ”Welsh Mountain Ponies – senior classes including foals and stallions”, ”Welsh Cobs – junior classes” och ”Welsh Ponies (Cob type) – junior classes”.
21 juli

Ondag - Heldag på Royal Welsh Show

Frukost på hotellet och därefter transfer med buss (ca 1 h) till Royal Welsh Show. Dagen spenderas på mässan efter egen behag. Åter till hotellet på kvällen.

Idag hålls en av showens absoluta höjdpunkter hålls traditionsenligt idag: klassen för Welsh Cob-hingstar (8 år och äldre – championships), som visas för hand i flygande trav på huvudarenan. Stämningen är hög med applåder och glada tillrop; det är en så häftig upplevelse att man får rysningar! Att bli champion på RWS är något av det finaste en cob-uppfödare kan uppleva - klassen är så betydelsefull att den brukar visas son ett nyhetsinslag på BBC!

Dessutom hålls klasserna ”Welsh Mountain Ponies”, ”Welsh Cobs – senior classes including foals, but not stallions 8 years old and over” och ”Welsh Ponies – junior classes one, two & trhee years old”.
22 juli

Torsdag - Halvdag på Royal Welsh Show & hemresa

Frukost och utcheckning. Bagaget tar vi med oss i bussen när vi kör mot Royal Welsh Show. På eftermiddagen åker vi sedan vidare mot Birmingham, för vidare flygresa till Sverige under kvällen.

Idag är mässan & showens sista dag. Passa på att fynda det du inte hunnit tidigare i veckan. Vad sägs om lokalt producerade ostar, marmelader, hattar, unik hästutrusning eller något till gården?

Idag går de sista Championships av stapeln: ”Welsh Ponies – senior classes followed by the Championships” och ”Welsh Ponies (Cob type) – senior classes followed by the Championships”. Dessutom hålls klasser för Welsh Part Bred.

Villkor

Priset är baserat på minst 25 betalande gäster. Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller, En anmälningsdeposition á 3.000 kr ska vara oss tillhanda 10 dagar efter bokningsbekräftelsen daterats. Slutbetalning senast den 1 maj 2021.

Equi Tours reserverar sig för förändringar i programmet samt för prishöjningar p.g.a. flygskatter och/eller valutakursförändringar. Priserna är beräknade på valutakurs mars 2020. Equi Tours tillämpar nedan särskilda avbokningsvillkor. I övrigt tillämpar Equi Tours SRF:s villkor för paketresor samt Equi Tours allmänna villkor.

Särskilda avbokningsvillkor
Kostnader för avbokning, efter inbetald delbetalning och utan avbeställningsförsäkring:
# Fram till 1 maj 2021: Anmälningsavgiften à 3.000 kr
# Från 2 maj 2021 – fram till avresa: 100 % av resans pris.

Anmäl intresse

Vill du veta mer om denna resa, anmäla intresse eller bli kontaktad när programmet har uppdaterats? Fyll då i formuläret, så kontaktar vi dig med mer information.

Mail: [email protected]
Telefon: 040-298808

x

Intresse/frågor?