Konsthelg på Österlen – bli en del av konstrundan!

Departure Date

Daily

Duration

3 nätter

Price

Registrering avslutas

Skapande konsthelg på Österlen

 

Drömmer du om att leva konstnärsliv på Österlen? Under en långhelg gör vi en djupdykning i konstens värld, både i diskussioner och eget skapande.  Vi ger dig möjligheten att bli inspirerad och skapa ett eget konstverk. På kvällarna äter vi en god middag och diskuterar allt från de klassiska verken till graffitti, tills stjärnorna tänds på natthimlen. Kanske glider samtalet in på annat också…

Vi har komponerat en unik konstupplevelse för dig som vill prova på att måla (olja eller akvarell) eller arbeta med lera, samtidigt som du får inspiration och vägledning av konstnär och övriga deltagare.

Max antal är 10 personer

Såhär ser programmet ut – i stora drag:

 

Dag 1 torsdag  – Ankomst och Workshop

Beräkna din ankomst till ca kl 13, vi börjar med fika och workshop sätts igång. Vi får besök av en konstnär / alternativt besöker vi en magisk plats för att få inspiration. Sedan får du arbeta självständigt med ditt valda material. Apéritif och middag.

 

Dag 2 fredag – Workshop

Workshopen fortsätter hela dagen med inspiration och handledning från välrenommerad konstnär.  Vi avbryter för trevlig lunch och goda samtal. På kvällen avslutar vi workshopen och alla konstverk bör nu vara klara – vi firar med en god middag!

 

Dag 3 lördag – Vernissage på Lovetowncastle & fest

Efter frukost hänger/ställer vi verken och förbereder för Vernissage som pågår under eftermiddagen. På kvällen blir det middag och fest!

 

Dag 4 söndag – Avslut

Efter frukost knyter vi ihop säcken och du får reflektera vad helgen har gett dig. Förhoppningsvis innehåller svaret ny kunskap, inspiration, energi, skratt och nya vänner.

Avslut ca kl 12.00

Information & Priser

Val av material

Vid bokning väljer du ett material du vill jobba med : Akvarell, Olja eller Lera.

Logi

Boende på lantligt charmiga Lovetowncastle – Redan när du kör in på gården anar du att det kommer bli en magisk helg. Den vackra lilla gården fylld av lantlig charm andas både lugn och harmoni, allt är trevligt att vila ögonen på. Logi 3 nätter i delat boende i 2 och 4-bäddsrum eller på det närliggande charmiga gårdshotellet, i dubbelrum (enkelrum går att få mot tillägg)

Resa hit – Beläget precis utanför Lövestad, Kontakta oss för vägbeskrivning eller om du önskar transfer från närmaste tågstation.

Pris per person: pris ej klart 

I paketet ingår

  • Logi 3 nätter i delat boende (2-4 personer /rum/hus)
  • 3 x frukost
  • 3 x middag (inkl vin)
  • 2 x lunch
  • Konstmaterial (välj akvarell, olja eller lera)
  • Workshop med Sara Silfverberg och välrenomerad konstnär, torsdag och fredag
  • Fika, snacks och service från Equi Tours under vistelsen

Tillägg: Rum för eget bruk

INTRESSEANMÄLAN

 För mer information om bokning och villkor, maila oss ditt intresse för denna helg redan nu: [email protected]urs.se