Ridsports läsarresa till unghäst-VM i dressyr

Departure Date

02 Aug

Duration

4 nätter

Price

8.950 kr

Registrering avslutas

2019-05-31

Följ med på en weekend med världens bästa unghästar, dressyr, avelshingstar och en härlig kväll i Amsterdam!

Följ med på tidningen Ridsports succéresa till unghäst-VM i dressyr 2019! För fjärde året i rad styr vi kosan mot härliga Holland, pittoreska Harderwijk och pulserande Amsterdam för en helg smockfull av dressyr och avel, i sällskap av nya och gamla vänner med precis samma intresse som du själv.

Förutom att se världens bästa unghästar göra upp om världsmästartitlarna i dressyr får vi insyn i de svenska teamen tillsammans med SWB. Dessutom en sommarkväll fri för egna upptåg i vackra Amsterdam. Vi avslutar denna drömresa med ett spännande studiebesök innan det är dags att åka hem igen, full av intryck, ny inspiration och framför allt nya vänner och kontakter.

Med oss på resan som ciceron är som vanligt Lena Nyström, nominerad till Årets Uppfödare 2018, och Ridsports redaktionschef Lena Sellman. Lena Nyström är som en levande uppslagsbok och kan berätta allt du vill veta om avel eller de deltagande hästarna i världsmästerskapet.

Denna studieresa är perfekt för dig som är uppfödare, unghästutbildare eller beridare, men självklart även väldigt givande för dig som “bara” är glad entusiast.

Tidningen Ridsports logga
 • +46 (0)40 29 88 08
 • info@equitours.se

Information & Priser

Flygresa med AF från Stockholm eller Köpenhamn
2 augusti Arlanda – Amsterdam 13.05-15.10
2 augusti Köpenhamn – Amsterdam 14.40-16.05

5 augusti Amsterdam – Arlanda 17.30-19.30
5 augusti Amsterdam – Köpenhamn 17.00-18.20
För avresa från andra orter, vänligen kontakta oss för tider och priser.

Hotell i Harderwijk – 2 nätter
Beach Hotel Monopole 3***
På detta hemtrevliga 3-stjärniga hotell som ligger precis vid sjön, på en av de naturskönaste platserna i Harderwijk, bodde vi i somras och blev så förtjusta att vi genast bokade upp det för resan 2019. Här kan du sitta under parasoll och prata häst på verandan ut mot stranden och vattnet. Bara precis runt hörnet möter du Harderwijks mysiga och pittoreska stadskärna med mängder av restauranger. Monopole är ett familjedrivet hotell, som i mer är 20 års tid drivits av familjen Posthumus. Rum med AC, egen toalett och dusch/bad. Vissa rum har utsikt över sjön. Gratis WiFi.

Hotell i Amsterdam – 1 natt
På söndag kväll har vi tagit oss från tävlingarna i Ermelo till pulserande Amsterdam och där har alla en fri kväll att göra vad de vill med. Antingen kan man ta en kanalbåtstur eller bara ströva runt i stan och äta på någon mysig restaurang.
Mer info om hotellet kommer.

Paketpris per person
Ridsports prenumeranter & SWB PLUS-medlemmar: 8.950 kr
SWB aktiv-medlemmar: 9.350 kr
Ordinarie pris (i mån av plats): 9.950 kr

Allt detta ingår

 • Flyg t/r Amsterdam från Stockholm eller Köpenhamn
 • Logi 3 nätter i delat dubbelrum
 • Frukost lördag-måndag
 • Entré & läktarbiljetter under tak till UVM lördag & söndag
 • Måndagens spännande studiebesök enligt program
 • Avelsexperten Lena Nyström
 • Ridsports redaktionschef Lena Sellman
 • Reseledare från Equi Tours
 • Assistans och service från Equi Tours
 • All transfer och lokala skatter

Tillkommer/ Frivilliga tillägg

 • Måltider och dryck ej nämnda i programmet
 • Enkelrumstillägg – 970 kr för hela vistelsen
 • Välkomstmiddag – pris kommer
 • Avbeställningsförsäkring – 6 % av resans pris (måste bokas i samband med betalningen av resans deposition)

Program

2 augusti

Fredag – Ankomst & välkomstmiddag i Harderwijk

Avresa från Stockholm och Köpenhamn. Ankomst till Amsterdam på eftermiddagen, där Equi Tours reseledare tar emot er. När gruppen är samlad åker vi till vårt vackert belägna hotell precis vid vattnet i mysiga Harderwijk, en knapp timme öster om Amsterdam, för incheckning. På kvällen har vi bokat plats för gemensam middag (tilläggsarrangemang) för den som vill.
3 augusti

Lördag – Unghäst-VM i dressyr

Frukost på hotellet. Därefter transfer till tävlingarna på den holländska nationalanläggningen i Ermelo (ca 25 minuters bussfärd). På vägen dit berättar Lena Nyström om kvalen som varit och hur läget är bland de svenska deltagarna. På vägen hem delar Lena med sig av sina åsikter om dagens prestationer på banorna.

Här pågår tävlingar med finaler i stort sett hela dagen. Tävlingarnas tidsschema är ännu inte helt klart, men tävlingarna brukar sluta vid 18-tiden. Efter tävlingarnas slut, transfer till hotellet i Harderwijk. Önskar du stanna på kvällens auktion tar du dig enkelt hem med taxi på egen hand.
4 augusti

Söndag – Unghäst-VM i dressyr

Frukost på hotellet och utcheckning. Transfer från hotellet till tävlingsplatsen. Lena har som vanligt mycket intressant att berätta om. Detta är tävlingarnas sista dag med spännande finaler. Tävlingarnas tidsschema är ännu inte helt klart. Efter tävlingarnas slut transfer till Amsterdam, där kvällen är fri och du kan njuta av folklivet och god middag under en härlig sommarkväll.
5 augusti

Måndag – Intressant studiebesök

Frukost på hotellet och utcheckning. Väskorna tar vi med oss i bussen. Därefter kanske resans höjdpunkt. Med hjälp av Ridsport får du tillfälle att besöka en av Hollands mest spännande anläggningar, där vi visas runt och kan ställa frågor om verksamheten. I skrivande stund förhandlar vi med ett väldigt spännande alternativ.

Efter avslutat besök gör vi ett stopp för lunch (måltiden ingår inte i resans pris) och därefter transfer till flygplatsen. Åter i Stockholm och Köpenhamn under kvällen.

Villkor

Prenumerantpris gäller för upp till 3 personer från samma hushåll.

Priset är baserat på minst 32 betalande gäster. Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller, Ridsports prenumeranter har förtur. En anmälningsdeposition á 2.500 kr ska vara oss tillhanda 10 dagar efter bokningsbekräftelsen daterats. Slutbetalning senast den 1 juli 2019.

Equi Tours reserverar sig för förändringar i programmet samt prishöjningar p.g.a flygskatter och/eller valutakursförändringar. Equi Tours tillämpar nedan särskilda avbokningsvillkor. I övrigt tillämpar Equi Tours SRF:s villkor för paketresor samt Equi Tours allmänna villkor.

Särskilda avbokningsvillkor
Kostnader för avbokning, efter inbetald delbetalning och utan avbeställningsförsäkring:
# Fram till 1 juni 2019: Anmälningsavgiften, 2.500 kr
# Från 2 juni – 1 juli 2019: 50 % av resans pris
# Från 2 juli 2018 – fram till avresa: 100 % av resans pris ink. ev flygkostnader.

Boka resa

Boka enkelt online. Utforma din resa genom att välja i rullmenyn nedan.

Vänligen ange prenumerationsnummer i samband med bokning, om du är Ridsport-prenumerant. Alternativt medlemsnummer och medlemstyp, om du är medlem hos SWB.

x

Intresseanmälan

Unghäst-VM i dressyr, 2-5 augusti 2019

8.950,00 kr10.920,00 kr

Nollställ
Antal:

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Mer information

Ridsport-prenumerant

Ridsport-prenumerant/SWB PLUS-medlem, SWB aktiv-medlem (tillägg 400 kr), Ingen prenumeration (tillägg 1.000 kr, i mån av plats)

Flyg med AF, från

Köpenhamn (2/8 Köpenhamn–Amsterdam 14.40-16.05 & 5/8 Amsterdam–Köpenhamn 17.00-18.20), Stockholm (2/8 Arlanda–Amsterdam 13.05-15.10 & 5/8 Amsterdam–Arlanda 17.30-19.30)

Rumstyp

Dubbelrum, Enkelrum (tillägg 970 kr)

x

Intresseanmälan