Dressyr i Portugal

Departure Date

Daily

Duration

2-6 nätter

Price

från 5.000 kr

Registrering avslutas

2019-12-01

Åk på ett dressyrcamp, där du verkligen märker skillnad bara efter några lektioner!

Sugen på ny inspiration och den där känslan när hästen lyssnar till dina hjälper och ni bara flyter fram? Då är en ridresa till Morgado Lusitano helt rätt för dig! I härliga Portugal, bara 20 min från flygplatsen och huvudstaden Lissabon, välkomnar Henrique med personal dig med värme, passion och expertis.

På anläggningen finns ett 30-tal välutbildade Lusitano hingstar och flertalet erfarna dressyrinstruktörer. Med perfekt läge uppe på en kulle och med utsikt över havet fylls dina dagar av dressyrträning på hög nivå. Du rider vanligtvis 2 lektioner per dag, men självklart kan detta anpassas utifrån dina önskemål.

Året runt – valfria datum för individuella resenärer eller grupp av vänner!

Information & Priser

Morgado Lusitano – www.morgadolusitano.pt
Här utbildas hästar och ryttare i klassisk dressyr. Hästarna är Lusitano hingstar som går svår dressyr och kan ex passage, piaff, byten i varje, piruetter m.m. Instruktörerna är meriterade och duktiga på att hjälpa ryttare att utvecklas. Boendet är i trevliga “guest houses” med alla behövliga faciliteter. På gården finns även matsal, bibliotek och utomhuspool.

Förkunskaper
På denna ridresa måste du behärska alla tre gångarter (skritt, trav och galopp). Du bör även behärska hjälper för sidvärtsrörelser. Har du grundläggande kunskaper inom dressyr får du ut mer av din vistelse.

Försäkring
Tänk på att du måste ha en egen person- och olyckfallsförsäkring. Vi är återförsäljare av ERVs reseförsäkringar. Vi rekommenderar att ni har med er ett personligt European Healh Insurance Card.

Flygförslag t/r
Flygresan kan väljas att bokas på egen hand eller genom Equi Tours. Vänligen kontakta oss för prisförslag.

Prisindikation för person i dubbelrum:
3 nätter, helpension, 4 ridlektioner i grupp: 7.890 kr per person

Allt detta ingår

  • Logi enligt valt antal nätter i delat dubbelrum
  • Frukost alla dagar
  • Lunch och middag enligt valt alternativ
  • Dressyrlektioner i grupp, 2-3 ekipage/grupp, enligt valt alternativ
  • Flygplatstransfer
  • Service och assistans från Equi Tours

Tillkommer/ Frivilliga tillägg

  • Flygresa t/r
  • Enkelrumstillägg
  • Privat lektion, tillägg 370 kr per lektion
  • Övriga måltider och privata utlägg
  • Dryck till måltiderna
  • Övriga aktiviteter och tilläggsarrangemang
  • Avbeställningsförsäkring, 6 % av resans belopp

Program

Resa & Transfer

Ankomst & avresa

Ankomst: Ankomst till Lissabons flygplats, där chaufför möter upp. Privat transfer till Morgado Lusitano, ca 20 min.

Avresa; Privat transfer från Morgado Lusitano till Lissabons flygplats och därefter hemresa.

Equi Tours hjälper gärna dig med att boka din flygresa.
Boende

Boende & Måltider

Boende på Morgado Lusitano i trevliga "guest houses" med alla behövliga faciliteter. På gården finns även matsal, bibliotek och utomhuspool.

Helpension om så önskas. Frukost dagligen. Lunch och middagar bokas i förväg utifrån era önskemål. Dryck betalas på plats. All mat är vällagad och näringsrik - precis vad man behöver efter en dag i sadeln!
Ridning

Dressyrträning efter dina önskemål

Det är en otrolig känsla att sitta på dessa skönheter! På lektionerna tränar du på allt från grundläggande lösgörande arbete till galoppombyten, piruetter och passage. Lektionerna anpassas efter din nivå och ni är 2-3 ekipage per lektion. Önskas privatlektion ordnas detta mot tillägg.

Morgado Lusitano har välutbildade engelsktalande ridlärare, som själva rider eller tävlar dressyr på hög nivå. Även hästarna är välutbildade och välridna!
Anpassa resan efter dina behov!

Vi utformar resan efter era önskemål

Oavsett om du önskar en lång eller kort vistelse, en resa fylld av dressyr och ridning eller vill kombinera med utflykter, så hjälper vi dig. Är du osäker hjälper vi dig gärna med programförslag, för att du ska få en så bra resa som möjligt.

Villkor

Här angivet pris är en indikation; aktuellt pris, baserat på aktuell valutakurs, ges vid förfrågan. Fullständiga villkor ges vid bokningsförfrågan, innan genomförd bokning. En anmälningsdeposition à 2.500 kr per person ska betalas inom 10 dagar från bokningsbekräftelsens datering.

Särskilda avbokningsvillkor specificeras på bokningsbekräftelsen. Kontakta oss för mer info. I övrigt tillämpar Equi Tours SRF:s villkor för paketresor samt Equi Tours allmänna villkor. Equi Tours reserverar sig för förändringar i programmet samt prishöjningar pga flygskatter och/eller valutakursförändringar.

Boka resa

Kontakta oss för datum- och prisförfrågan, så hjälper vi dig att skräddarsy just din resa.

Email: [email protected]

Telefon: 040-29 88 08

x

Intresse/frågor?