Ridning i Slottsmiljö, Irland

Departure Date

Daily

Duration

3-5 nätter

Price

10480

Registrering avslutas

2020-10-31

Välmående och irländsk lantlig prakt på resa anpassad just för dig!

Må gott i slottsmiljö på denna livsstils- och ridresa! Castle Leslie, med anor från 1500-talet, är ett av de finaste lyxhotellen på Irland och ligger inbäddat i över 1.000 tunnland mark i den böljande irländska landsbygden. Slottet är beläget i Glaslough, Monaghan, bara 80 minuter från Dublin och 60 från Belfast. Med fantastiska omgivningar och glittrande sjöar är Castle Leslie Estate en av de sista stora Irländska egendomarna som fortfarande är i händerna på sin grundarfamilj.

Idag erbjuder anläggningen olika boendeformer och restauranger, ett Equestrian Center och ett varierat utbud av aktiviteter, så som fiske och SPA. Castle Leslie Estates unikhet, karaktär och charm kan bara upplevas, inte beskrivas! Resan kan dessutom utformas utifrån era önskemål.

April – September – valfria datum för individuella resenärer eller grupp av vänner!

Priser & Information

Om Castle Leslie
Castle Leslie erbjuder minnesvärda ridresor för hästentusiaster på alla nivåer. Med ca 400 hektar Leslie mark av både öppna fält, antika skogar och glittrande sjöar erbjuder anläggningen perfekta förutsättningar för utomhus-aktiviteter och äventyr, utmärka att uppleva från hästryggen. Castle Leslie kombinerar den autentiska charmen av en gård på landsbygden med moderna faciliteter en förväntar sig på de bästa ridanläggningarna.

Boende
Castle Leslie erbjuder boende på slottet och i ”The Lodge”. I slottet, med sin traditionella prakt, finner du stillhet och en paus från omvärlden. Varje rum är unikt inrett. ”The Lodge” erbjuder en helt annan upplevelse med mycket aktivitet och i en äkta lantbruksstil. Alla rum på Castle Leslie erbjuder alla behövliga faciliteter.

Faciliteter
Castle Leslie har ett modernt ridcenter med främst Irländska hästraser. På slottet finns bland annat en 50×30 m inomhusarena, 20×50 dressyrarena, en 30×20 utomhusmanege, ca 300 fälttävlanshinder och flertalet rid- och galoppslingor. Hästarna är välutbildade och för nybörjarna eller dig som vill förbättra sitsen finns även en hästsimulator!

Övriga aktiviteter
Castle Leslie erbjuder även mycket mer än bara ridning. Här kan du bland annat prova på att fiska, vandra, paddla kajak eller varför inte skjuta lerduvor? Här finns även en spa-anläggning att njuta av efter en dag i sadeln.

Paketpris beroende på paketval och tillval.

Prisindikation för person i dubbelrum, paket Lär dig rida / Horse Sport / Happy Hackers:
3 nätter: 10.450 kr per person
5 nätter: 17.550 kr per person

Allt detta ingår

  • Logi enligt valt antal nätter och boendeform i delat dubbelrum
  • Frukost alla dagar
  • Middag alla dagar
  • Ridning och aktiviteter utifrån valt program
  • Service och assistans från Equi Tours

Tillkommer/ Frivilliga tillägg

  • Övriga måltider och dryck
  • Flyg & flygplatstransfer
  • Enkelrumstillägg
  • Övriga aktiviteter och tillvalsarrangemang
  • Avbeställningsförsäkring, 6 % av resans belopp

Flygresa
Olika flygbolag flyger till Irland. Beroende på datum och önskad avreseort kollar vi gärna flyg till er och återkommer med flygförslag.

Program

Dit- & Hemresa

Resa & Transfer

Ankomst: Ankomst till Dublin flygplats, där chaufför möter upp. Privat transfer ca 1,5 timmar till Castle Leslie utanför Glaslough.

Avresa: Transfer till Dublins flygplats och därefter hemresa.
Boende

Boende & måltider

Övernattning på Castle Leslie och frukost alla dagar. Varje kväll antingen en två-rätters på Conor’s Bar eller en huvudrätt i Snaffles Resturang.
Dagsprogram utifrån förvalt paket

Lär dig rida, 5 nätter

Ett fem nätter/sex dagarsprogram för dig som är nybörjare eller önskar förbättra dina ridkunskaper och samtidigt kunna njuta av enkla uteritter. Varje deltagare får ett antal lektioner och programmet avslutas med en ca 2 timmars uteritt. 5 dagar med ca 3 timmar ridning per dag. Ridning sker i grupp
Dagsprogram utifrån förvalt paket

Horse Sport, 3 & 5 dagar

Ett tre eller fem nätters program för den mer erfarne ryttaren som vill träna och utvecklas. Blandad hoppning, fälttävlan, dressyr och uteritter, ca 3 timmars ridning per dag, ankomst och avresedagen någort kortare pass. Ridning sker i grupp.
Dagsprogram utifrån förvalt paket

Happy Hackers, 3 & 5 dagar

Ett tre eller fem nätters program för den som vill ta del av nöjet att utforska landsbygden via hästrygg. Dagliga uteritter, ca 3 timmars ridning per dag, ankomst och avresedagen någort kortare pass. Ridning sker i grupp.
Anpassa resan efter dina behov!

Vi Utformar resan efter era önskemål

Vill du eller dina medresenärer prova på att fiska, skjuta lerduvor, paddla kajak eller få en skön SPA-behandling? På denna resa kan vi specialutforma programmet för att det ska passa just dig och dina resekamrater. Kontakta oss för mer info

Villkor

Särskilda avbokningsvillkor specificeras på bokningsbekräftelsen. Kontakta oss för mer info. Vi reserverar oss för förändringar i programmet samt prishöjningar pga flygskatter och/eller valutakursförändringar. Indikationspriser baserade på valutakurs juli 2019. Aktuellt pris meddelas innan bokning.

Boka resa

Kontakta oss för datum-, flyg- och prisförfrågan.

x

Intresse/frågor?