Ride'n Dine på ljuvliga Österlen

Departure Date

21 May

Duration

2 nätter

Price

Registrering avslutas

2021-04-23

Nedan program kommer att genomföras utifrån myndigheters rekommendationer och restriktioner med hänsyn till covid-19-pandemin. Programmet kan därför komma att justeras med hänsyn därtill. Vi erbjuder fri avbokning fram till 30 dagar innan ankomst!

En helg med dressyrträning, yoga & inspiration, goda middagar och intressanta (häst)samtal – med egen häst eller kom utan häst på avsutten inspirationshelg!

Kom till Skåne och träffa Sara Silfverberg på Lovetown Castle! Redan när du kör in på gården anar du att det kommer bli en magisk helg. Den vackra lilla gården fylld av lantlig charm andas både lugn och harmoni, allt är trevligt att vila ögonen på. Vi kompletterar det estetiska med goda måltider och trevlig samvaro.

Under tre dagar hinner vi med att fördjupa oss i klassisk dressyr, hästpsykologi, hästens form och din roll som ryttare. På kvällarna äter vi en god middag med vin och diskuterar de stora hästfrågorna tills stjärnorna tänds på natthimlen. Kanske glider samtalet in på annat också… men troligen inte!

Vi har komponerat en unik helg fylld med ridning och träning för dig med egen häst. Du som inte har häst får titta på träningarna och får kunskap & inspiration från sargkanten. För alla bjuds det yoga för ryttare, god mat & dryck samt tillfällen till spännande samtal.

Max antal deltagare: 10 personer – 6 ryttare + 4 avsuttna/ medföljande.

Helgen innehåller:

 • Träning på egen häst i ridhus – 1 pass/dag
 • Du som inte rider, följer träningarna från publikplats
 • Yoga för ryttare, anpassat efter behov och önskemål. Alla kan vara med!
 • Logi på lantligt charmiga Lovetowncastle – 2 nätter i delat boende i 2 och 4-bäddsrum eller på närliggande charmiga gårdshotell (eget boende mot tillägg). Hästarna bor på Lovetowncastle, i lyxigt gäststall.
 • Maten i helgen – Passionerad, enkel, skånsk matlagning med råvaror av bästa kvalitet. Frukost, lunch och middag (middag inkl vin)
 • Badutflykt om väder och tid tillåter, fikapauser & snacks, trevliga samtal m.m.

 

Såhär ser programmet ut – i stora drag:

 Fredag  – Planera din ankomst till ca 13.00 – fika, presentation & introduktion. Därefter ägnar vi eftermiddagen åt första ridpasset där tränaren lär känna ryttare & häst. Välkomstmiddag då vi har tid att bekanta oss lite mer med varandra.

Lördag –  Vi startar lördagen med ett energigivande yogapass, följt av efterlängtad frukost.

Sedan vässar vi formen på dressyrbanan – instruktion & inspiration hela dagen med avbrott för lunch. Det kan bli ett dopp i havet (vid en av Skånes och Sveriges bästa sandstrand) om vädret och tiden medger.  Lite trötta i kroppen återvänder vi för dusch och egen tid innan kvällens middag dukas upp.

Middag, lagad med kärlek och skånska råvaror!  Resten av kvällen spenderar du efter behag, kanske trevliga samtal om hästar och annat som gör livet härligt – eller en god bok i din sköna säng!

 Söndag – Det känns skönt att börja söndagen med ännu ett skönt yogapass innan frukost. Sedan är det dags för sista ridpasset för helgen.  Vi avslutar vistelsen med lätt lunch och då passar vi på att summera helgen. Sara knyter ihop säcken och du får reflektera vad helgen har gett dig. Förhoppningsvis innehåller svaret ny kunskap, inspiration, energi, skratt och nya vänner.  Ca kl 15 slut och på återseende!

 

Prisindikation per person: 5.950 kr

Priser, villkor och övrig information om bokning kommer under våren 2021

 

Resa hit – Beläget precis utanför Lövestad, Kontakta oss för vägbeskrivning eller om du önskar transfer från närmaste tågstation.

Om Sara Silfverberg

Yogainstruktör, tränare för hästar och ryttare inom klassisk dressyr och horsemanship.

Sara Silfverberg är yogalärare och undervisar yoga inom både Hatha/Vinyasa och Poweryoga, Yinyoga och Chakrayoga. Hon har specialiserat sig på att hjälpa ryttare till en bättre kroppsmedvetenhet och undervisar och instruerar ryttare inom såväl distans, hoppning, dressyr och islandshästar. Hennes bakgrund är inom psykologi och ledarskap, hon har jobbat globalt med att hjälpa företag navigera i den digitala tidsåldern. Parallellt är hon utbildad inom klassisk dressyr och Horsemanship, har bott och arbetat som beridare i USA, på Island och i Tyskland. Nu bor och driver Sara en liten kvalitativ häst- och yogagård på Österlen i Skåne, www.lovetowncastle.com

Information & Priser

Resa till LovetownCastle
Resa på egen hand. LovetownCastle är beläget precis utanför Lövestad, kontakta oss om detaljerad vägbeskrivning önskas.

Ridvana: Vi rekommenderar att du tillsammans med din häst ska behärska alla 3 gångarter och gärna grundläggande skolor. Dressyrträningen anpassas till respektive ekipages kunskapsnivå.

Yoga : Ingen förkunskap krävs, alla nivåer är välkomna.

Indikationspris per person: 5.950 kr

Allt detta ingår

 • Logi 2 nätter i i delat boende (2-4 personer per rum/hus)
 • 2x frukost, lunch, middag (middag inkl ett glas vin för dem som önskar)
 • 2 privatlektioner i dressyr, på egen häst
 • Yoga med Sara
 • Service & assistans från Equi Tours

Tillkommer/ Frivilliga tillägg

 • Enkelrumstillägg: 550 kr per natt

INTRESSEANMÄLAN

Kontakta oss för att anmäla ditt intresse

Mail: [email protected]

 

Begränsat antal platser, 6 ryttare & häst samt 4 deltagare utan häst

Sista anmälan: 21 april 

x

Intresse/frågor?