PRIX D'AMÉRIQUE 2022

Departure Date

28 Jan

Duration

3 nätter

Price

Registrering avslutas

PRIX D’AMÉRIQUE 2022

Välkomna till Paris och årets största travfest – Prix d’Amérique 2022! Knappt har vi hunnit smälta Björn Goops fantastiska seger 2021, förrän det är dags att planera för nästa års största travhelg och världens tuffaste lopp. Om världen har öppnat upp och vi återigen kan resa och uppleva fantastiska sportevenemang, kommer vi att erbjuda en fullspäckad helg du sent kommer glömma! Har du inte upplevt Prix d’Amérique på plats tidigare så är det dags 2022- det kommer att bli fantastiskt!

Flexibelt program med god service, allt för din bekvämlighet
Du kan välja reslängd allt mellan 2-4 nätter, välj avresa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, välj mellan två olika hotell, och slutligen har vi ett digert program av aktiviteter, besök och middagar som du kan välja att delta i.

Vi som varit där tidigare minns:
Den förväntansfulla och lite nervösa stämningen en disig lördagsmorgon ute på Grosbois, där två och fyrbenta stjärnor laddar upp inför helgen. Ishinkarna med Champagne på Moulin Rouge och doften av kaffe från de smala gränderna i Montmartre. Sedan, urladdningen på Vincennes travbana – myllret, kindpussarna, den blöta kylan ute, den klibbiga värmen inne, publikens eufori när loppet är igång och sedan…. Glädje! Besvikelse? Eller en härlig känsla av att ha fått uppleva något stort och mäktigt. Vem vinner Prix d’Amérique 2022?

Datum: 28 – 31 januari 2022

Fullständigt program kommer inom kort.

Anmäl intresse

Vill du veta mer om denna resa, anmäla intresse eller bli kontaktad när programmet har uppdaterats? Fyll då i formuläret, så kontaktar vi dig med mer information.

Mail: [email protected]

x

Intresse/frågor?