Olympia Horse Show med julshopping i London

Departure Date

16 Dec

Duration

2 nätter

Price

4.500 kr

Registrering avslutas

2017-11-10

Hästtävlingar på högsta nivå och julshopping i London – kan man tänka sig en bättre start på julhelgen?

Följ med på en trevlig weekend med spännande tävlingar, fantastiska shower och häftig shopping på Olympia Horse Show! Där får vi bland annat se World Cup-tävlingarna i hoppning. Dessutom ges du tid att njuta av ett julsmyckat London och kan glädjas över goda måltider med likasinnade. Ett utmärkt tillfälle att inhandla de sista julklapparna, eller varför inte passa på att gå på musikal? London och Olympia Horse Show har mycket att erbjuda!

Information & Priser

Flygresa med British Airways
från Köpenhamn

16 dec Köpenhamn – London Heathrow 10.30-11.40
18 dec London Heathrow – Köpenhamn 18.50-21.45

För avresa från andra orter, vänligen kontakta oss för tider och priser.

Hotell (beläget i Kensington, där Olympia stadion ligger)
Holiday Inn London – Kensington High Street 4**** 

Detta trevliga hotell ligger bara 2 minuters promenad från High Street i mysiga Kensington där det finns shopping, restauranger och metrostation. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum med eget badrum. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Här finns bar och restaurang som serverar frukost och traditionella engelska rätter. Gästerna har tillgång till den moderna hälsoklubben (pool m.m) mot en extra kostnad. Hyde Park och Notting Hill ligger inom gångavstånd. Olympia stadion ligger ca 15-20 minuters promenad från hotellet.
Paketpris
Paketpris ink. flyg per person 6.950 kr
Paketpris exkl. flyg per person 4.500 kr
Allt detta ingår
 • Flyg t/r London Heathrow från Köpenhamn ink. Skatter, avgifter och bagage
 • Flygplatstranster t/r
 • Logi 2 nätter i delat dubbelrum
 • Två frukostbuffé
 • Entré och sittplats till eftermiddagstävling/show den 17 december
 • Assistans från Equi Tours under hela vistelsen
Tillkommer/ Frivilliga tillägg
 • Övriga måltider och dryck
 • Flyg från annan avreseort
 • Enkelrumstillägg, 1 760 kr
 • Musikalbiljett, priser från ca 40 £
 • Ev. metrokort
 • Extra biljetter till tävlingarna
 • Avbeställningsförsäkring, 6 % av resans belopp

Program

16 december

Lördag

Ankomst till London Heathrow vid lunchtid och transfer till hotellet för dig som bokat flyg genom oss. Har du bokat flyget på egen hand ankommer du till London under dagen och tar dig till hotellet på egen hand. Eftermiddagen spenderar vi efter eget tycke. Shoppingmöjligheterna är oändliga så de sista julklapparna kan inhandlas här, eller varför inte bara gå och titta på den fantastiska julskyltningen. På kvällen samordnar vi en gemensam middag eller ett musikalbesök för dem som vill – vi föreslår Wicked som bjuder på bländande smash-hits om de två legendariska häxorna från L Frank Baums klassiska The Wonderful Wizard of Oz och Gregory Maguires tolkning av berättelsen. Förbered dig på en nästan 3 h lång medryckande show!
17 december

Söndag

Förmiddagen ledig att spendera i London. Vi rekommenderar ett besök på mässan på Olympia Horse Show – där finns över 250 utställare! Med hästartiklar i alla färger och former hittar du garanterat något i din smak. På eftermiddagen har vi biljetter till tävlingarna och showen på Olympia Horse Show. Förutom helgens höjdpunkt, FEI World Cup i hoppning, bjuder eftermiddagens program bland annat på: The Kennel Club Dog Agility, Shetland Pony Grand National, International Displays, Christmas Finale. Ett tillfälle att inspireras av högklassig hästsport av högsta nivå!
18 december

Måndag

Frukost på hotellet och utcheckning. Bagaget kan lämnas kvar på hotellet tills det är dags att åka. Dagen är sedan fri att spendera i London. Är det något du inte har hunnit med? Har du inhandlat alla julklapparna? Innan hemresa rekommenderar vi besök på Southbank Centre Winter Festival (som hämtat ur ett vykort) och Hyde Park Winter Wonderland för att utöka julkänslan! Samling på hotellet på eftermiddagen för att hämta bagage och därefter gemensam transfer till flygplatsen för hemresa för dig som bokat flyget genom oss. Har du bokat flyget på egen hand tar du dig till flygplatsen på egen hand.

Villkor

Priset är baserat på minst 20 betalande gäster. Vi reserverar oss för förändringar i programmet, samt prishöjningar pga flygskatter och/eller valutakursförändringar.

Särskilda avbokningsvillkor
Kostnader för avbokning, efter inbetald delbetalning och utan avbeställningsförsäkring:
# Fram till den 31 oktober 2017: 1000 kr och ev musikalbiljetter
# Från 1 november 2017 – fram till avresa: 100 % av resans pris

Boka resa

Resan har varit. Vänligen kontakta oss om du är intresserad av denna eller liknande resor.

x

Intresse/frågor?