Nice - Criterium de Vitesse

Departure Date

09 Mar

Duration

3 nätter

Price

6950 kr

Registrering avslutas

2018-02-11

Njut av våren och internationella travtävlingar i Sydfrankrike!

I mars är det vår i Sydfrankrike – den allra härligaste tiden att njuta av Franska Rivieran. Du kan gå på marknaden och insupa de härliga dofterna av hav, blommor, kryddor och nyfångad fisk, ta en kaffe i solen och titta ut över det härliga Medelhavet! Det råder en härlig avslappnad stämning, ännu har inte turistsäsongen tagit fart.

Det är dessutom fina internationella travtävlingar! Critérium de Vitesse – som markerar avslutet på det franska vintermeetinget – körs på den vackra trav & galoppbanan i Cagnes sur Mer, belägen i utkanten av Nice. Följ med oss och vår ciceron Cissi Kristoffersson från Sulkysport på en inspirerande resa, fylld med trevlig gemenskap, intressant travinformation och god mat & dryck!

Information & Priser

Flygresan – vi kan erbjuda följande flyg från Köpenhamn och Stockholm med SAS
09 mars Stockholm – Nice    08.30 – 11.35
09 mars Köpenhamn – Nice  09.40 – 12.05
09 mars Göteborg – Köpenhamn ansl.   06.55 – 07.45

12 mars Nice – Stockholm   14.40 – 17.40
12 mars Nice – Köpenhamn 12.55 – 15.20
12 mars Köpenhamn – Göteborg ansl.   17.10 – 18.05

För avresa från andra orter, vänligen kontakta oss för tider och priser.

 

Hotell – Hôtel Beau Rivage 4****  www.hotelnicebeaurivage.com

3 nätter i delat dubbelrum eller i enkelrum mot tillägg. Frukostbuffé ingår. Härligt designhotell med bra frukost och perfekt läge vid en egen privat strand, ca 100 m till Blomstertorget och gamla stan. Hotellet har gamla anor från början av seklet.

Paketpris
Paketpris per person 6.950 kr
Allt detta ingår
 • Flygresa Köpenhamn – Nice t/r med SAS (tillägg från Stockholm och Göteborg)
 • Flygplatstransfer t/r
 • Logi 3 nätter (fredag – måndag) i delat dubbelrum på Hotel Beau Rivage 4*
 • Frukostbuffé och lokala skatter
 • Busstransfer till travbanan t/r söndagen
 • Entré och stallbacksbesök, söndag
 • Travciceron från Sulkysport
 • Assistans från Equi Tours under hela vistelsen
Tillkommer/ Frivilliga tillägg
 • Tillägg för flygresa från Stockholm: 450 kr / Göteborg 890 kr
 • Enkelrumstillägg: 700 kr /natt
 • Guidad stadsvandring, fredag: 170 kr
 • Välkomstmingel med mat & dryck, fredag: 495 kr
 • Utflykt till Monaco: 1.950 kr
 • Restaurangplats på Travbanan inkl 3-rätters lunch m vin: 780 kr
 • Avbeställningsförsäkring 6% av resans pris

Program

(8 mars)

Torsdag - Tjuvstarta helgen med tidig ankomst

Du kan välja att förlänga helgen med att lägga till en natt och ankomma till Nice redan på torsdagen. Njut av staden och den (förhoppningsvis) värmande vårsolen!
9 mars

Fredag - Ankomst, Sightseeing & välkomstmiddag

Ankomst till Nice flygplats under dagen och bekväm transfer till vårt 4-stjärniga hotell med perfekt läge invid strandpromenaden!

På eftermiddagen bekantar oss med ”gamla stan” genom en guidad promenad med vår duktiga svenska guide. Ca 1,5 timme. Kvällen: Gemensam välkomstmiddag på trevlig restaurang i närheten av vårt hotell. Det blir en bra uppstart på helgen då det bjuds på en härlig sydfransk buffé, trevligt mingel och travsnack med Cissi från Sulkysport (tilläggsarrangemang).
10 mars

Lördag - Ledig dag i Nice eller Lyxig eftermiddag

Frukost på hotellet. Välj att spendera hela dagen i Nice på egen hand, eller följ med på en lyxig eftermiddag.
Lyxig lunch och Monaco
Minst en gång i livet ska man besöka Monaco, och då gärna rama in besöket med guldkant. Vi startar från Nice kl 12.00. Vår svenska guide, som sedan många år är bosatt i Nice, berättar om denna färgstarka del av Frankrike, medan vi kör den vackra och berömda kustvägen. Vi stannar i Eze, där vi äter lunch på det fantastiska Chateau Chevre d’Or, www.chevredor.com. Vår lunch intar vi på terrassen, (restaurangen har 2 stjärnor i Guide Rouge). När vi avslutat vår lunch och sett oss mätta på utsikten, fortsätter vi till Monaco. Efter en kort och övergripande guidning av bl.a slottet och det berömda Casinot, får ni lite tid att spendera på egen hand. Hemresa via motorvägen. Åter på hotellet vid 19-tiden (Tilläggsarrangemang).
11 mars

Söndag - Dag på travbanan

Frukost på hotellet och njut av en lugn morgon. Vid lunchtid beger vi oss med transfer till travbanan ”Hippodrome de Côte d’Azur”. Tillsammans med vår ciceron Cissi från Sulkysport bjuds vi på stallbacksbesök, speltips och kanske en och annan intervju…

Vill du ha restaurangplats med 3-rätters lunch, vänligen boka detta i samband med bokning av resan (tilläggsarrangemang). Transfer tillbaka till hotellet efter tävlingarna slut.
12 mars

Måndag - Hemresa

Frukost på hotellet. Njut av en lugn morgon, kanske hinner du en sväng på stan eller promenad på strandpromenaden. Transfer till flygplatsen. Åter i Köpenhamn / Göteborg / Stockholm under eftermiddagen/kvällen

Villkor

Priset är baserat på minst 25 betalande gäster. En anmälningsdeposition à 2.000 kr betalas in senast 10 dagar efter bokningsbekräftelsen daterats. Slutbetalning senast den 31 januari 2018.

Vi reserverar oss för förändringar i programmet samt för prishöjningar p.g.a. flygskatter och/eller valutakursförändringar. Avbokningsvillkoren specificeras i bekräftelsen.

Boka resa

Resan har varit. Vänligen kontakta oss om du är intresserad av denna eller liknande resor.

x

Intresse/frågor?