Ridsports läsarresa: Hingstekåringen i Herning

Departure Date

05 Mar

Duration

3 nätter

Price

kommer

Registrering avslutas

2020-01-15

Se framtidens hingstar på Danmarks bruksprov: Hingstekåringen i Herning

Det är åter igen dags för Dansk Varmblods internationellt erkända Hingstekåring i Herning. Tillsammans med mässan Hest & Rytter är det ett av de största samlade arrangemangen för bruksprov. Tillsammans med Ridsport besöker vi tävlingarna, hingstproven, unghästchampionaten och självklart även mässan. Det blir en weekend som verkligen luktar häst!

Herning är stort, välarrangerat och fantastiskt på så många sätt, det är liksom finalen på alla hingstpremieringar varje år. Hingstekåringen i Herning ger er en inblick i framtidens hingstar och utvecklingen av dagens sporthäst. Hingstarna visas under ryttare, under longering samt lösa. Löshoppning ingår självklart även för hopphingstarna.

Resans ciceron är Lena Nyström, veterinär och uppfödare. Lena kommer att dela med sig av sin stora kunskap kring härstamningar, exteriör och mycket annat du kan tänkas vilja veta.

Vi reser med det klimatsmarta alternativet buss, upphämtning i Flyinge och Malmö C på torsdag lunchtid, åter söndag kväll. Kontakta oss om du planerar att ansluta via flyg.

 

Datum: 5-8 mars 2020

Fullständigt program kommer inom kort.

 

Jag måste glatt och villigt erkänna att jag verkligen älskar den danska hingstpremieringen i Herning; det här är liksom facit vad gäller vilka hingstar jag själv kommer att använda och kommer att diskutera med mina stoägare om under säsongen. Dessutom är här ett välutrustat presscenter, där man alltid blir vänligt bemött och om man är lagd åt shoppinghållet är här ett oändligt utbud.

Lena Nyström

Tidningen Ridsports logga

Anmäl intresse

Vill du veta mer om denna resa, anmäla intresse eller bli kontaktad när programmet har uppdaterats? Fyll då i formuläret, så kontaktar vi dig med mer information.

Mail: [email protected]
Telefon: 040-298808

x

Intresseanmälan