Hambletonian, New York

Departure Date

01 Aug

Duration

3/5 nätter

Price

kommer

Registrering avslutas

2019-05-01

Följ med över Atlanten på denna studieresa, fylld med studiebesök hos välkända travprofiler, prestigefyllda Hambletonian och häftiga New York!

New York i augusti – Upplev staden som aldrig sover. På dagen är utbudet stort; shopping, sightseeing (med båt eller till fots), några av världens mest kända museum m.m. På kvällarna finns ett stort antal restauranger, musicals, konserter, barer och nattklubbar att välja på. Vi bor på bästa läge på Mid-Manhattan – nära till Central Park, Rockefeller Plaza med mera..

Hambletonian Stakes är det mest prestigefyllda lopp en USA-född 3-åring kan vinna. Det har körts sedan 1926 och i kavalkader av segrare finns flera av de hästar som bidragit till att skapa den moderna travaren. ”The Hambo” körs på The Meadowlands nära New York City. Här kulminerar tävlingssäsongen på sensommaren och förutom Hambletonian körs bl a 2-åringarnas huvudlöpning ”Peter Haughton Memorial” samt stoklassikern ”Merrie Annabelle Stakes”. Travciceron på resan är Ove Konradsson som med gedigna kunskaper i amerikansk travsport och avel informerar om såväl aktualiteter som historik.

Fullständigt program och priser kommer inom kort.

– Marie Nyberg –

VD/Projektledare

  • +46 (0)40 29 88 08
  • info@equitours.se

Inspiration

Anmäl intresse

Vill du veta mer om denna resa, anmäla intresse eller bli kontaktad när programmet har uppdaterats? Fyll då i formuläret, så kontaktar vi dig med mer information.

x

Intresseanmälan