Global Champions Tour, Stockholm

Departure Date

14 Jun

Duration

2 nätter

Price

kommer

Registrering avslutas

2019-04-30

Se världsstjärnorna göra upp om ridsportens högsta prispengar!

Upplev de spektakulära och flärdfulla tävlingarna Longines Global Champions Tour och Global Champions League! För första gången kommer tävlingarna till Stockholm, under den händelserika Stockholm Horse Week. Perfekt för dig som vill se ridsport på toppnivå, utan att resa långt!

Vi erbjuder en lyxig och bekväm GCT-helg – allt du behöver göra är att vara på plats i Stockholm med ditt bästa humör, resten fixar vi. I våra paket får du läktarbiljetter och självklart boende på 4-stjärnigt hotell med gångavstånd från tävlingsarenan. Dessutom träffas vi på ett internationellt mingel, där vi gästas av spännande ridsportprofiler. Ett perfekt tillfälle för dig som vill träffa nya och gamla vänner, som precis som du brinner för hästsporten!

 

Om Longines Global Champions Tours & Global Champions League
LGCT samlar hoppningens alla världsstjärnor för att tävla på 17 olika spektakulära platser runt om i världen. Ryttarna tävlar individuellt om ridsportens högsta prispengar och bland de tävlande finns bland annat OS-medaljörer och världsmästare.

I Global Champions League går toppryttare från olika länder samman för att tävla i olika lag. För närvarande finns både Peder Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson representerade för Sverige i Prague Lions respektive Cascais Charms. I dagsläget det 19 lag. Alla lagryttare visar upp en enorm laganda och kämpaglöd och taktiksnack är a och o inför varje start, då allas insatser är viktiga.

Med flertalet hemmaryttare att heja fram kommer vi att bevittna en riktigt kamp mellan världens bästa ekipage, som alla kämpar för att ta hem Stockholms första vinst!

 

Om Stockholm Horse Week
Det är premiär för ett nytt hästevenemang i Sverige – Stockholm Horse Week. Under en vecka fylls den historiska Stockholm Stadion med internationella tävlingar, shopping, inspiration och glädje!

Stockholm Horse Week ska vara en internationell mötesplats för ridsport i Skandinavien. Stockholm Horse Week år 2019 erbjuder ett program som kompletterar huvudtävlingarna i Longines Global Champions Tour på ett bra sätt, med både internationella dressyrklasser, en nationell hoppklass, U25 klasser i hoppning och dressyr samt clinics.

 

Vem tar hem första kvalet i Stockholm på vägen mot den åtråvärda titeln Champion of the Champions?

Vi arrangerar bekväma paket med hotell och biljetter, och dessutom har vi ett trevligt internationellt mingel med mat och gäster!

Datum: 14-16 juni 2019

Fullständigt program kommer inom kort.

Anmäl intresse

Vill du veta mer om denna resa, anmäla intresse eller bli kontaktad när programmet har uppdaterats? Fyll då i formuläret, så kontaktar vi dig med mer information.

x

Intresseanmälan