Falsterbo Horse Show & Österlen

Departure Date

15 Jul

Duration

3 nätter

Price

Registrering avslutas

2021-06-15

Inspirationshelg med FHS i fokus – lika mycket horse som show! 

Nedan program kommer att genomföras utifrån myndigheters rekommendationer och restriktioner med hänsyn till covid-19-pandemin. Programmet kan därför komma att justeras med hänsyn därtill. Vi erbjuder ett alternativ ”utan publik”(se längre fram i programmet) samt fri avbokning fram till 40 dagar innan ankomst!

Välkommen till Skåne, den här helgen då det är final i Falsterbo. Du bor på lantligt charmiga Österlen, där vi förgyller helgen med unika inslag med fokus på sporten, kunskap, inspiration och trevliga samtal och middagar. 

Alternativ 1: med besök på Falsterbo Horse Show

Helgen innehåller: 

  • Vi förlustar oss i Falsterbo och ser utvalda tävlingar, får komma bakom kulissen och träffa välkända ridsportprofiler som inspirerar, men också fri tid till egna upptäckter. 
  • Gemensamma, härliga middagar där vi analyserar och diskuterar ritterna och delar med oss av dagens händelser, med mycket skratt och inspiration. 
  • Logi och frukost på lantligt charmiga Lovetowncastle eller på det närliggande gårdshotellet
  • Sara Silfverberg som ciceron 
  • Bad och utflykter i mån av tid, snacks, apéro och trevliga samtal

 

Max antal 12 personer. Såhär ser programmet ut – i stora drag: 

Torsdag – Ankomst och introduktion 

Incheckning mellan kl 17-19 

Gemensam middag då vi bekantar oss mer med varandra och pratar om de kommande dagarna. 

Fredag – Falsterbo hela dagen och kvällen… 

För den morgonpigga kanske det blir morgondopp innan frukost. Sedan packar vi ihop oss och åker till Falsterbo för att förlusta oss, se fina tävlingar och uppvisningar. Stora delar av dagen spenderar du efter eget behag, men vi har några hållpunkter för bakom-kulissen-träffar. 

På kvällen planerar vi en festlig middag i Falsterbo, där vi delar med oss av dagens händelser och förlustar oss med god mat & dryck. Sedan går transporten tillbaka till Österlen 

Lördag – Falsterbo och gårdsmiddag 

Efter frukost beger vi oss till Falsterbo igen för en heldag. Liksom gårdagen har vi hålltider för gemensamt bakom-kulissen-besök, i övrigt spenderar du dagen efter behag. 

Gemensam återfärd vid given tid på eftermiddagen. Tillbaka på Österlen väntar en apéritif och sedan en god middag, lagad med kärlek och skånska råvaror!  Resten av kvällen spenderar du efter behag, kanske fortsätter de trevliga samtalen om hästar och annat som gör livet härligt, ända tills stjärnorna tänds på himlen.   

Söndag – Avslut och mer Falsterbo på egen hand

Morgondopp? Efter frukost är det utcheckning och ”avslut” av helgen. Du väljer själv om du vill besöka Falsterbo för de avslutande klasserna, på egen hand.  Dags att säga hejdå och på återseende! 

 

Logi 

Boende på lantligt charmiga Lovetowncastle – Redan när du kör in på gården anar du att det kommer bli en magisk helg. Den vackra lilla gården fylld av lantlig charm andas både lugn och harmoni, allt är trevligt att vila ögonen på. Logi 3 nätter i delat boende i 2 och 4-bäddsrum eller på det närliggande charmiga gårdshotellet, i dubbelrum (enkelrum går att få mot tillägg) 

 

Prisindikation per person   7.550 kr per person 

Priser, villkor och övrig information om bokning kommer under våren 2021.

 

Alternativ 2: Om det blir publikfritt på Falsterbo Horse Show

Skulle restriktioner på grund av pandemin hålla i sig, så det blir ett publikfritt FHS, har vi ett öppet sinne för att det skulle vara trevligt att – på ett säkert sätt och i liten grupp – ändå träffas, se tävlingarna på storbildsskärm och kunna diskutera dem tillsammans. 

Helgen innehåller då, istället för Falsterbo-besök: 

  • Vi följer tävlingarna i Falsterbo på storbildsskärm & länk med expertkommentator. Vi korkar upp vinet, analyserar ritterna, och nördar ner oss i sporten, får inspiration och kunskap från varandra, det blir roliga diskussioner och samtal. 
  • Vi besöker en hopp- eller dressyrinriktad gård i Skåne. 
  • Möjlighet till att uppleva den fantastiska naturen, på en islandshäst
  • Bad och utflykter, fikapauser & snacks, trevliga samtal m.m. 

Detaljerat program kommer i händelse av att detta scenario blir aktuellt. 

Om Sara Silfverberg – vår värdinna och ciceron i Falsterbo

Det finns få som känner Falsterbo Horse Show så väl som Sara. Hon har suttit med i Falsterbo Horse Shows organisationskommitteé i nästan två decennier och varit med och byggt tävlingarna till det de är idag. Med henne som ciceron kommer du verkligen bakom kulisserna på Sveriges största hästtävling och somrigaste evenemang.

INTRESSEANMÄLAN

Vill du veta mer om denna resa, anmäla intresse eller bli kontaktad när programmet har uppdaterats? Fyll då i formuläret, så kontaktar vi dig med mer information.

Mail: [email protected]

x

Intresse/frågor?