EM i Budapest 2021

Departure Date

23 Aug

Duration

3-6 nätter

Price

kommer

Registrering avslutas

2021-03-31

Upplev Europas bästa dressyr & hoppekipage göra upp om pallplatserna på EM i Budapest!

Följ med till Ungern för en vecka fylld av högklassig ridsport, historia och langos.

För först gången står Budapest som arrangör för ett EM i flera discipliner. Under två intensiva och roliga veckor står arenan Kincsem Park som arrangör och välkomnar er med sin långa tradition av hästsport.

Equi Tours är officiell leverantör av Svenska Ridsportförbundets mästerskapsresor. Närmare tävlingarnas centrum än såhär kan du inte komma. Vi träffar representanter från Svenska Ridsportförbundet och aktiva från de svenska teamen, som berättar om senaste nytt. Vi får höra om dagsformerna på häst & ryttare, strategierna för att klå konkurrenterna och du har möjlighet att själv ställa frågor.

Med på resan följer dessutom en kunnig ciceron från Svenska Ridsportförbundet, som är med oss under tävlingarna och delar med sig av sin stora kunskap. Varför rev ekipaget det där räcket, trots att det såg så välbalanserat ut? Vad bedömer domaren?

Följ med oss, upplev ridsporten från insidan och umgås med andra hästvänner!

Datum: 23-29 augusti 2021
Välj mellan långa och korta resan i dressyr och hoppning. Mer info kommer.

Fullständigt program kommer inom kort.

Anmäl intresse

Vill du veta mer om denna resa, anmäla intresse eller bli kontaktad när programmet har uppdaterats? Fyll då i formuläret, så kontaktar vi dig med mer information.

Mail: [email protected]
Telefon: 040-298808

x

Intresse/frågor?

Galleri