Dressyrträning & Lusitano Festival Portugal

Departure Date

02 Nov

Duration

5 dagar

Price

9950

Registrering avslutas

2017-10-15

Unna dig en långhelg med ridning och hästar i härliga Portugal!

På denna fantastiska hästgård, Morgado Lusitano, som endast ligger 20 minuter från flygplatsen och huvudstaden Lissabon, finner du ett 30-tal välutbildade Lusitano hingstar. Med perfekt läge uppe på en kulle och med utsikt över havet fylls dina dagar av dressyrträning på hög nivå. Dessutom blir det ett besök i Golegã, på den otroligt häftiga Lusitano Festivalen. Först till kvarn – endast 6 platser på denna exklusiva resa!

Priser & information

Morgado Lusitano – www.morgadolusitano.pt
Här utbildas hästar och ryttare i klassisk dressyr. Hästarna är Lusitano hingstar som går svår dressyr och kan ex passage, piaff, byten i varje, piruetter m.m. Instruktörerna är meriterade och duktiga på att hjälpa ryttare att utvecklas. Boendet är i trevliga ”lägenheter” med alla behövliga faciliteter. På gården finns även matsal, bibliotek och utomhuspool.

Förkunskaper
På denna resa måste du behärska alla tre grundläggande gångarterna (skritt, trav och galopp). Du bör även behärska hjälper för sidvärts rörelser. Ju mer kunskap och erfarenhet du har inom dressyr desto mer kommer du få ut av vistelsen.

Flygförslag med TAP/Norweigan t/r
02 nov Stockholm – Lissabon 14.25 – 17.55
02 nov Köpenhamn – Lissabon 14.50 – 17.40

06 nov Lissabon – Stockholm 08.20 – 13.40
06 nov Lissabon – Köpenhamn 11.20 – 16.00
Flygresan kan väljas att bokas på egen hand eller genom Equi Tours. Vänligen kontakta oss för prisförslag eller eventuellt annan avreseort. 

Paketpris ex flyg: 9.950 sek per person
500 sek rabatt till medlemmar i Svenska Lusitanosällskapet.

Detta ingår i resan: 

 • Flygplatstransfer t/r
 • Logi 4 nätter på Morgado i delat dubbelrum
 • Frukostbuffé 4 dagar
 • Lunch 3 dagar
 • Middag 2 dagar
 • Välkomstdrink ink snacks
 • Besök på Lusitano Festival i Golega
 • Ridning 5 pass
 • Engelsktalande ridlärare på plats
 • Engelsktalande värd under hela vistelsen

Tillkommer / ingår ej

 • Flygresan t/r
 • Enkelrumstillägg 670 kr för hela vistelsen
 • Alla övriga måltider och privata utlägg
 • Dryck till måltiderna

Program

2 november

Torsdag

Ankomst till Lissabon på kvällen, där gemensam transfer (ca 20 min) till Morgado Lusitano väntar. På rummen väntar välkomstsnacks.
3 november

Fredag

Frukost på gården. På förmiddagen väntar första ridpasset. En otrolig upplevelse att sitta på dessa skönheter. Man är 2-3 ekipage per pass, som håller på ca 1 timme. Varje ridpass anpassas efter egen nivå och önskemål. Lunch och ännu ett ridpass på eftermiddagen. På kvällen serveras middag. Under dagen bjuds det även på en välkomstdrink.
4 november

Lördag

Frukost på gården. På förmiddagen väntar ett ridpass. Lunch och därefter utflykt till Golegã, The National Horse Fair. Där hålls den fantastiska Lusitano Festivalen enligt tradition varje år. Missa inte denna möjlighet att njuta av dessa vackra hästar! På festivalen besöker ni valfri restaurang och äter middag på egen hand.
5 november

Söndag

Frukost på gården. På förmiddagen väntar första ridpasset. En otrolig upplevelse att sitta på dessa skönheter. Man är 2-3 ekipage per pass, som håller på ca 1 timme. Varje ridpass anpassas efter egen nivå och önskemål. Lunch och ännu ett ridpass på eftermiddagen. På kvällen serveras en avskedsmiddag
6 november

Måndag

Frukost på gården och transfer till flygplatsen för avresa hemåt. Tillbaka i Skandinavien under eftermiddagen. Se här inspirationsklipp här: The Lusitano Experience

Boka resa

Max antal deltagare på resan är 6 stycken. Priset är baserat på minst 4 deltagare. Vid bokning skickar vi en bokningsbekräftelse och en faktura. En anmälningsdeposition á 2.000 sek per person skall vara oss till handa 10 dagar efter bokningsdatum. Slutbetalning ca 1 månad innan avresa. Vi reserverar oss för förändringar i programmet, samt prishöjningar pga flygskatter och/eller valutakursförändringar. Avbokningsvillkoren specificeras på bekräftelsen.

Denna resa har redan varit. Är du intresserad av en liknande resa, kontakta oss.

x

Intresse/frågor?