Dressyr & Lusitanofestival, Portugal

Departure Date

01 Nov

Duration

4 nätter

Price

kommer

Registrering avslutas

2018-07-31

Dressyr och hästfestival på denna ridresa. Det blir en weekend som verkligen luktar häst!

Unna dig en långhelg med ridning och hästar i härliga Portugal. På denna fantastiska hästgård, Morgado Lusitano, som endast ligger 20 minuter från flygplatsen och huvudstaden Lissabon, finner du ett 30-tal välutbildade Lusitano hingstar. Med perfekt läge uppe på en kulle och med utsikt över havet fylls dina dagar av dressyrträning på hög nivå. Dessutom blir det ett besök i Golegã, på den otroligt häftiga Lusitano Festivalen. Dit kommer hela lokalbefolkningen och lite till med sina hästar – bered dig på ett riktigt spektakel!

Först till kvarn – endast 6 platser på denna exklusiva resa!

Fullständigt program, tider och priser kommer.

Läs Cillas reseberättelsen från resan 2017!

Equi Tours Melinda Lindh Nilsson
 • +46 (0)40 29 88 08
 • info@equitours.se
x

Intresseanmälan

Priser & information

Morgado Lusitano – www.morgadolusitano.pt
Här utbildas hästar och ryttare i klassisk dressyr. Hästarna är Lusitano hingstar som går svår dressyr och kan ex passage, piaff, byten i varje, piruetter m.m. Instruktörerna är meriterade och duktiga på att hjälpa ryttare att utvecklas. Boendet är i trevliga ”lägenheter” med alla behövliga faciliteter. På gården finns även matsal, bibliotek och utomhuspool.

Förkunskaper
På denna resa måste du behärska alla tre grundläggande gångarterna (skritt, trav och galopp). Du bör även behärska hjälper för sidvärts rörelser. Ju mer kunskap och erfarenhet du har inom dressyr desto mer kommer du få ut av vistelsen.

Flygförslag t/r
Vi återkommer inom kort med flygförslag.
Flygresan kan väljas att bokas på egen hand eller genom Equi Tours. Vänligen kontakta oss för prisförslag eller annan avreseort. 

Priset är ännu inte helt klart på denna resa. Vi återkommer inom kort.
Indikationspris ex flyg: 9.950 kr per person

Detta ingår i resan: 

 • Flygplatstransfer t/r
 • Logi 4 nätter på Morgado i delat dubbelrum
 • Frukostbuffé 4 dagar
 • Lunch 3 dagar
 • Middag 2 dagar
 • Välkomstdrink ink snacks
 • Besök på Lusitano Festival i Golega
 • Ridning 5 pass
 • Engelsktalande ridlärare på plats
 • Engelsktalande värd under hela vistelsen

Tillkommer / ingår ej

 • Flygresan t/r
 • Enkelrumstillägg
 • Alla övriga måltider och privata utlägg
 • Dryck till måltiderna

Program

1 november

Torsdag - Ankomst

Ankomst till Lissabon på kvällen, där gemensam transfer (ca 20 min) till Morgado Lusitano väntar. På rummen väntar välkomstsnacks.
2 november

Fredag - Givande dressyrlektioner

Frukost på gården. På förmiddagen väntar första ridpasset. Det är en otrolig upplevelse att sitta på dessa skönheter. Man är 2-3 ekipage per pass, som håller på ca 1 timme. Varje ridpass anpassas efter egen nivå och önskemål. Lunch och ännu ett ridpass på eftermiddagen. På kvällen serveras middag. Under dagen bjuds det även på en välkomstdrink.
3 november

Lördag - Besök på The National Horse Fair i Golegã

Frukost på gården. På förmiddagen väntar ett ridpass. Lunch och därefter utflykt till Golegã, The National Horse Fair. Där hålls den fantastiska Lusitano Festivalen enligt tradition varje år. Missa inte denna möjlighet att njuta av dessa vackra hästar! På festivalen besöker ni valfri restaurang och äter middag på egen hand.
4 november

Söndag - Ännu mer dressyr

Frukost på gården. På förmiddagen väntar första ridpasset. En otrolig upplevelse att sitta på dessa skönheter. Man är 2-3 ekipage per pass, som håller på ca 1 timme. Varje ridpass anpassas efter egen nivå och önskemål. Lunch och ännu ett ridpass på eftermiddagen. På kvällen serveras en avskedsmiddag
5 november

Måndag - Hemresa

Frukost på gården och transfer till flygplatsen för avresa hemåt. Tillbaka i Skandinavien under eftermiddagen.

Anmäl intresse

Vill du veta mer om denna resa, anmäla intresse eller bli kontaktad när priset har uppdaterats? Fyll då i formuläret, så tar kontaktar vi dig med mer information.

Max antal deltagare på resan är 6 stycken. Priset är baserat på minst 4 deltagare. Vid bokning skickar vi en bokningsbekräftelse och en faktura. En anmälningsdeposition á 2.000 sek per person skall vara oss till handa 10 dagar efter bokningsdatum. Slutbetalning ca 1 månad innan avresa. Vi reserverar oss för förändringar i programmet, samt prishöjningar pga flygskatter och/eller valutakursförändringar. Avbokningsvillkoren specificeras på bekräftelsen.

x

Intresseanmälan