Melinda Lindh Nilsson

Melinda Lindh Nilsson

Projektledare

 +46 (0) 736 782 962

 [email protected]

 

Melinda började jobba på Equi Tours strax efter att hon tog sin masterexamen i International Marketing and Brand Management, sommaren 2017. Innan dess läste hon en kandidat i Service Management med turisminriktning på Lunds Universitet. Både innan och under studierna har Melinda arbetat mycket inom både service- och turismbranschen. Hon älskar att uppleva nya platser och kulturer och brinner för att skapa upplevelser och minnen – såväl egna som andras.

Melinda har även en gedigen bakgrund inom ridsporten. Som diplomerad hästskötare har hon jobbat med hästar utomlands, både i tävlingsstall i Tyskland & Holland och på ridsafari i Sydafrika. Melinda har även haft ett stort ideellt engagemang i Svenska Ridsportförbundet, både på lokal, regional och central nivå. Där har hon jobbat med allt från ungdomsfrågor och events till att ha arrangerat tävlingar. När Tågarps Rf har sina fälttävlanstävlingar är det inte ovanligt att ni ser henne springandes mellan domartornen, alltid redo att rycka in när något inte går riktigt som planerat.

Melinda är även hobbyryttare, som numera tyvärr inte längre har någon egen häst, men istället håller igång sin ridning och kärlek till hästarna som medryttare.