Prix d'Amerique 2023

Upplev årets största travfest Prix d’Amérique på Vincennes 29 januari 2023!

 
Har du inte upplevt det tidigare så är det dags nu – häng med till Paris travbana Vincennes och insup den magiska stämningen när publiken samlas inför det prestigefyllda loppet!
 
Känn den den förväntansfulla och lite nervösa stämningen en disig lördagsmorgon ute på träningsanläggningen Grosbois, där tränar-, kusk- och häststjärnor laddar upp inför helgen. Upplev ishinkarna med Champagne på Moulin Rouge, en Pastisse på ett café och doften av kaffe från de smala gränderna runt Sacré-Cœur.
 
Sedan resans höjdpunkt, söndagens urladdning på Vincennes travbana – myllret, kindpussarna, den blöta kylan ute, den klibbiga värmen inne, publikens eufori när loppet är igång och sedan…. är du en vinnare eller förlorare?  Oavsett - en härlig känsla av att ha fått uppleva något stort och mäktigt. 
 
År 2022 - den 101:a upplagan av Prix d’Amérique - gick segern med bara en noslängd till Davidson du Pont körd av Nicolas BazireVem vinner Prix d’Amérique 2023?
 
Självklart kommer Equitours vara på plats även nästa gång.  Mer information och möjlighet att boka kommer snart, men du kan redan nu anmäla ditt intresse genom att ringa oss eller fylla i kontaktformulär nedan. 
 
Hoppas vi ses!

Karta