Dagsprogram

 • Torsdag 26 januari: Tjuvstart!

  Kom gärna ner redan på torsdagen och ”tjuvstarta” i lugn och ro tillsammans med oss. På kvällen kan du följa med på en Välkomstmiddag om du har lust – en perfekt start på helgen.

 • Fredag 27 januari: Uppstart!

  Väljer du att resa på fredagen anländer du till Paris under förmiddagen.
  Om du har bokat flyg på våra rekommenderade tider möter vi dig på flygplatsen och ordnar transfer till hotellet.
  Under dagen och kvällen kan du välja flera aktiviteter. Vi kommer att erbjuda upplevelser i Paris under eftermiddagen och på kvällen väljer vi ut ett par restauranger för dig som vill hänga på.
  Fredagens program blir klart i november -22

 • Lördag 28 januari: Grosbois & Cocktailparty

  Grosbois 09.00-13.00 – På morgonen beger vi oss till den fantastiska träningsanläggningen för att besöka tränare, se och höra mer om både anläggningen och den franska travkulturen. Du ser mängder med hästar som tränar och du rör dig bland många av travets kändisar, både två- och fyrbenta. Stämningen präglas av uppladdningen inför söndagens stora batalj.

  Härefter kör vi tillbaka mot Paris, du kan välja att stiga av på Vincennes (tävlingar på eftermiddagen) eller vid hotellet. Busstransfer från Vincennes tillbaka till hotellet på eftermiddagen.

  Cocktailparty Grand Prix
  Välkomna till en härlig kväll med mingel och travprat inför söndagens stora batalj, Prix d'Amérique 2023. Det bjuds läcker mat i lättare form och festlig dryck i glasen. Mer information om kvällen blir klart i november -22

 • Söndag 29 januari: Prix d’Amérique 2023

  Vincennes 11.00 – 19.30 ca - Nu är det dags! Under eftermiddagen vet vi vem som vinner Prix d’Amérique 2023 och kammar hem segerpokal, ära, berömmelse och 1 miljon euro! I god tid innan invigning och första start är vi på plats.
  Det blir en lång dag så vi rekommenderar en restaurangplats för din bekvämlighet. Det finns en inomhusläktare men till den har vi inga platsreservationer.

  Du som flyger hem på kvällen bevarar ditt bagage i bussen under dagen. Efter Prix d’Amérique-loppet kör bussen till flygplatsen. Du som stannar till måndagen, återvänder till hotellet efter sista loppet.

  Restaurangplatser på Vincennes - priset inkluderar 4 rätters lunch, vin, vatten och kaffe. Dessutom härlig stämning men var beredd på att det är varmt och trångt!

  Panoramique: Belägen på 3e våningen med utsikt över banan. Fönsterbord eller långbord på översta avsatsen. Paddock: Belägen på 2a våningen, enklare typ av restaurang. Terrasserad bordsplacering med utsikt över banan

 • Måndag 30 januari: Paris & hemfärd

  City sightseeing
  - Har helgen varit för kort och intensiv? Inte hunnit se Eiffeltornet? Passa på att se Paris under förmiddagen, följ med på en klassisk rundtur i Paris med buss. Vår duktiga svensktalande lokalguide berättar om nutid och dåtid, byggnader, människor och företeelser i denna mångfacetterade stad. Kl. 09-13 (Vill du boka detta arrangemang måste du ha en hemresa 16.30 eller senare).

  Busstransfer till flygplatsen under dagen