Skip to main content

Prix d'Amerique, 26-30 januari 2023

Upplev årets största travfest Prix d’Amérique på Vincennes 29 januari 2023!

 
Bienvenue! Välkomna till Paris och årets största travfest där det återigen ska skrivas travhistoria!  Har du inte upplevt stämningen på Vincennes tidigare så är det kanske dags nu - häng med till Paris travbana Vincennes och insup den magiska stämningen när publiken samlas inför det prestigefyllda loppet!
 
Vi som varit där tidigare minns: Den förväntansfulla och lite nervösa stämningen en disig lördagsmorgon ute på Grosbois, där två och fyrbenta stjärnor laddar upp inför helgen. Ishinkarna med Champagne på Moulin Rouge och doften av kaffe från de smala gränderna. Sedan, urladdningen på Vincennes svarta kolstybb – myllret, kindpussarna, den blöta kylan ute, den klibbiga värmen inne, publikens eufori när loppet är igång och sedan…. Glädje! Besvikelse? Eller en härlig känsla av att ha fått uppleva något stort och mäktigt. 
 
År 2022 - den 101:a upplagan av Prix d’Amérique - gick segern med bara en noslängd till Davidson du Pont körd av Nicolas BazireVem vinner Prix d’Amérique 2023?
 
Självklart kommer Equitours vara på plats även nästa gång - hoppas vi ses!
 

Vi erbjuder dig ett flexibelt program med god service, allt för din bekvämlighet
Du kan välja reslängd 2-4 nätter, välj mellan tre olika hotell, och slutligen har vi ett program av aktiviteter, besök och middagar som du kan välja att delta i – allt för att göra din Prix d’Amérique-upplevelse så maximal eller minimal som du vill ha den. Vi ser fram emot att hälsa dig och dina travvänner välkomna till Paris!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Torsdag 26 januari: Tjuvstart!

  Kom gärna ner redan på torsdagen och ”tjuvstarta” i lugn och ro tillsammans med oss. På kvällen kan du följa med på en Välkomstmiddag om du har lust – en perfekt start på helgen.

 • Fredag 27 januari: Uppstart!

  Väljer du att resa på fredagen anländer du till Paris under förmiddagen.
  Om du har bokat flyg på våra rekommenderade tider möter vi dig på flygplatsen och ordnar transfer till hotellet.
  Under dagen och kvällen kan du välja flera aktiviteter. Vi kommer att erbjuda upplevelser i Paris under eftermiddagen och på kvällen väljer vi ut ett par restauranger för dig som vill hänga på.
  Fredagens program blir klart i november -22

 • Lördag 28 januari: Grosbois & Cocktailparty

  Grosbois 09.00-13.00 – På morgonen beger vi oss till den fantastiska träningsanläggningen för att besöka tränare, se och höra mer om både anläggningen och den franska travkulturen. Du ser mängder med hästar som tränar och du rör dig bland många av travets kändisar, både två- och fyrbenta. Stämningen präglas av uppladdningen inför söndagens stora batalj.

  Härefter kör vi tillbaka mot Paris, du kan välja att stiga av på Vincennes (tävlingar på eftermiddagen) eller vid hotellet. Busstransfer från Vincennes tillbaka till hotellet på eftermiddagen.

  Cocktailparty Grand Prix
  Välkomna till en härlig kväll med mingel och travprat inför söndagens stora batalj, Prix d'Amérique 2023. Det bjuds läcker mat i lättare form och festlig dryck i glasen. Mer information om kvällen blir klart i november -22

 • Söndag 29 januari: Prix d’Amérique 2023

  Vincennes 11.00 – 19.30 ca - Nu är det dags! Under eftermiddagen vet vi vem som vinner Prix d’Amérique 2023 och kammar hem segerpokal, ära, berömmelse och 1 miljon euro! I god tid innan invigning och första start är vi på plats.
  Det blir en lång dag så vi rekommenderar en restaurangplats för din bekvämlighet. Det finns en inomhusläktare men till den har vi inga platsreservationer.

  Du som flyger hem på kvällen bevarar ditt bagage i bussen under dagen. Efter Prix d’Amérique-loppet kör bussen till flygplatsen. Du som stannar till måndagen, återvänder till hotellet efter sista loppet.

  Restaurangplatser på Vincennes - priset inkluderar 4 rätters lunch, vin, vatten och kaffe. Dessutom härlig stämning men var beredd på att det är varmt och trångt!

  Panoramique: Belägen på 3e våningen med utsikt över banan. Fönsterbord eller långbord på översta avsatsen. Paddock: Belägen på 2a våningen, enklare typ av restaurang. Terrasserad bordsplacering med utsikt över banan

 • Måndag 30 januari: Paris & hemfärd

  City sightseeing
  - Har helgen varit för kort och intensiv? Inte hunnit se Eiffeltornet? Passa på att se Paris under förmiddagen, följ med på en klassisk rundtur i Paris med buss. Vår duktiga svensktalande lokalguide berättar om nutid och dåtid, byggnader, människor och företeelser i denna mångfacetterade stad. Kl. 09-13 (Vill du boka detta arrangemang måste du ha en hemresa 16.30 eller senare).

  Busstransfer till flygplatsen under dagen

Karta

Boka din resa

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/1Stockholm ArlandaPDA - inkl flyg fr Stockholm TERRASS Hotel 4 nätterFinns inga avgångar just nu12 895:-Finns inga avgångar just nu
26/1Stockholm ArlandaPDA - inkl flyg fr Stockholm MERCURE Hotell 4 nätterFinns inga avgångar just nu11 095:-Finns inga avgångar just nu
27/1Köpenhamn KastrupPDA- inkl flyg Köpenhamn TERRASS Hotel 3 nätter612 090:-Boka
27/1Köpenhamn KastrupPDA- inkl flyg Köpenhamn MERCURE Hotel 3 nätterMer än 810 540:-Boka
27/1Stockholm ArlandaPDA- inkl flyg Stockholm TERRASS Hotel 3 nätter311 495:-Boka
27/1Stockholm ArlandaPDA- inkl flyg Stockholm MERCURE Hotel 3 nätter39 945:-Boka
27/1Ingen transportPDA, paket utan flygresa 3 nätter TERRASS Hotel68 500:-Boka
27/1Ingen transportPDA, paket utan flygresa 2 nätter TERRASS Hotel67 300:-Boka
27/1Ingen transportPDA, paket utan flygresa 3 nätter MERCURE HotelMer än 86 950:-Boka
27/1Ingen transportPDA, paket utan flygresa 2 nätter MERCURE HotelMer än 85 800:-Boka

Hotell

Hotel Paris Mercure Montmartre 4*
Omtyckt av våra gäster sedan många år, modernt och funktionellt Paris-hotell med bra standard, beläget invid place Clichy, vid foten av Montmartre-kullen i norra Paris. Trevliga stora gemensamma ytor...
Terrass Hotel 4*+
På begäran från våra gäster och stammisar flyttar vi åter in på legendariska Terrass Hotel, och koncentrerar boendet till Montmartre-området. Det är svårslaget med sin charm och många trevliga kvarter...
Kontakta oss