Presentkort

Vem vill du ge den perfekta gåvan till?

Ett presentkort är den perfekta presenten att både ge bort och få. Du slipper fundera på vad du ska köpa och mottagaren kan välja exakt vad denna vill ha. Equi Tours är Nordens största arrangör av resor med inriktning på hästsport: Ridsportresor, Travresor, Ridresor, Galoppresor & Studieresor! Vi arrangerar årligen resor till några av världens största arrangemang inom hästsporten och dessutom arrangerar vi ridresor, studiebesök och studieresor. Vi känner hästfolk över hela världen och samarbetar med en rad svenska organisationer inom sport och avel. Därför kan vi ge våra resenärer tillgång till upplevelser och kunskap som ingen “vanlig” researrangör kan erbjuda. Presentkortet kan du köpa här på vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt.

Kortet gäller i två år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

När du köper ett presentkort online får du efter att vi har bekräftat din bokning en utskrivbar PDF-fil som du kan maila direkt till mottagaren, eller som du enkelt och smidigt kan skriva ut själv. Vill du hellre få presentkortet skickat till dig kan vi ordna detta.

Beställ Presentkort

Presentkort

Antal:
Kategori:

Mer information

Valör

1.000, 2.500, 5.000, 7.500, 10.000