18

maj
2018

På trendspaning i Frankfurt

Posted By : Equi Tours/ 328

Visste du att Equi Tours har ett världsomfattande nätverk för att förgylla just din reseupplevelse?

Resenyheter och nya resepartners
Vi förnyar ständigt vårt kontaktnät och följer de senaste trenderna vad gäller resor och evenemang. Denna vecka besökte vi den stora rese- och evenemangsmässan IMEX Frankfurt. Under ett par intensiva dagar nätverkade vi, träffade potentiella samarbetspartners och samlade in mängder av ny inspiration, information och kunskap.

Mässan bjöd på en härlig blandning av resenyheter, trender och mer klassisk destinations-marknadsföring – från världens alla hörn! Vi har diskuterat japanska te-ceremonier, hur hård en hotellsäng borde vara, trendiga teambuildning-aktiviteter och självklart mycket mer än så. Med oss hem i bagaget har vi massor av inspiration och nya spännande reseidéer.

Mer än bara häst – vi gör er resa möjlig!
Vi på Equi Tours skräddarsyr årligen resor och arrangemang till företag, organisationer, ledningsgrupper och andra intressegrupper. Genom vårt stora kontaktnät kan vi ordna ert möte, konferens, inspirationsresa eller vad annat ni önskar. Vi vet var du hittar guldkornen: var de roliga aktiviteterna för att stärka teamet finns, vilka konferenslokaler som är både spektakulära och praktiska och hur du kommer riktigt nära natur och kultur utan att förlora autenticitet. Kort sagt – det du behöver för ett minnesvärt evenemang. Oavsett om du har en idé eller en färdig resa i tanken, har vi kontakterna, kunskapen och erfarenheten för att sätta guldkant på er resa.

Kostnadsfria offerter – kontakta oss redan idag!