Skip to main content

Nice & Critérium de Vitesse

I mars är det vår i Sydfrankrike – den allra härligaste tiden att njuta av Franska Rivieran. Du kan gå på marknaden och insupa de härliga dofterna av hav, blommor, kryddor och nyfångad fisk, ta en kaffe i solen och titta ut över det härliga Medelhavet! Det råder en härlig avslappnad stämning, ännu har inte turistsäsongen tagit fart.

Det är dessutom fina internationella travtävlingar! Critérium de Vitesse – som markerar avslutet på det franska vintermeetinget – körs på den vackra trav & galoppbanan i Cagnes sur Mer, belägen i utkanten av Nice.  Följ med oss på en inspirerande resa, fylld med trevlig gemenskap, intressanta travlopp och god mat & dryck! 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 0: Tjuvstarta helgen med tidig ankomst

  Du kan välja att förlänga helgen med att lägga till en natt och ankomma till Nice redan på torsdagen. Pris på förfrågan!

 • Dag 1: Ankomst, Sightseeing & välkomstmiddag

  Ankomst till Nice flygplats under dagen, vi tar emot dig och sedan en kort transfer in till stan och vårt 4-stjärniga hotell med perfekt läge invid strandpromenaden / gamla stan.

  På eftermiddagen bekantar vi oss med staden genom en promenad tillsammans med svensk lokalguide . Du får under en trevlig promenad höra intressanta historier om Nice, visste du t.ex att staden tillhört Italien från och till under många år och blev slutligen fransk så sent som år 1860?

  Kvällen: Gemensam välkomstmiddag på restaurang i närheten av vårt hotell. Det blir en trevlig start på helgen då det bjuds på härlig sydfransk mat och trevligt mingel (tilläggsarrangemang)

  Lördag 12 mars – Ledig dag i Nice eller Monaco med lyxig lunch
  Frukost på hotellet
  Välj att spendera hela dagen i Nice på egen hand, eller följ med på en trevlig eftermiddag med mat & kultur

Hotell

Övernattning dag 20220311 - 20220313

Le Beau Rivage
Bakom den eleganta fasaden finner du ett hotell med modern design i en chic och raffinerad atmosfär trogen Nices identitet. Beläget i hjärtat av den gamla staden Nice, mellan Cours Saleya med sina tus...
Resekalender
14/9VM Fälttävlan, Rom - flyg fr Köpenhamnfrån 15 450:-
14/9VM Fälttävlan, Rom - flyg fr Stockholmfrån 15 250:-
14/9VM Fälttävlan, Rom - utan flygresafrån 11 950:-
4/10Sommet d'Evelage Clermond-F Arlandafrån 11 800:-
4/10Sommet d'Evelage Clermond-F Köpenhamnfrån 11 800:-
Kontakta oss