Mat & dryck

Mat och dryck!

Gillar du mat, dryck, trendspaningar och smakupplevelser? Är du nyfiken på var maten/drycken kommer ifrån? Vem som tillverkar den och med vilken vision? Gillar du att vara aktiv på ett annorlunda sätt – skörda vindruvor, rida över Pampas eller yoga på en hästgård?

Det är på dessa teman vi erbjuder ett antal resor med passion och expertis inom mat & dryck och aktiviteter. Vi reser till utvalda platser, där matkulturen är spännande och människorna bakom är intressanta, extrema eller bara väldigt härliga att umgås med. På många resor har vi dessutom en passionerad ciceron.


Är ni ett sällskap som önskar skräddarsy en god resa tillsammans? Inga problem – kontakta oss för förslag och kostnadsfri offert.

Vin och Gastronomi i Languedoc

Finns inga avgångar just nu
Vin och Gastronomi i Languedoc

Vin och Gastronomi i Languedoc-Roussillon - Istället för att sätta dig i fåtöljen och se ännu en feel good-film, följ med oss till Languedoc och upptäck dess undangömda skatter! Här bor du på charmigt franskt boende av hösta kvalitet, äter ostron, lagar mat och djupdyker i regionens mat- och dryckestraditioner. Det blir en oförglömlig smakresa med genuin fransk mat och in i vinets vindlande värld. My Nilsson blir er ciceron på resan. I mer än 20 år har hon bott i området, lärt känn...Läs mer