Mat & dryck

Mat och dryck!

Gillar du mat, dryck, trendspaningar och smakupplevelser? Är du nyfiken på var maten/drycken kommer ifrån? Vem som tillverkar den och med vilken vision? Gillar du att vara aktiv på ett annorlunda sätt – skörda vindruvor, rida över Pampas eller yoga på en hästgård?

Det är på dessa teman vi erbjuder ett antal resor med passion och expertis inom mat & dryck och aktiviteter. Vi reser till utvalda platser, där matkulturen är spännande och människorna bakom är intressanta, extrema eller bara väldigt härliga att umgås med. På många resor har vi dessutom en passionerad ciceron.


Är ni ett sällskap som önskar skräddarsy en god resa tillsammans? Inga problem – kontakta oss för förslag och kostnadsfri offert.

Vin och Gastronomi i Languedoc, april 2023

Vin och Gastronomi i Languedoc

Vin och Gastronomi i Languedoc-Roussillon - Istället för att sätta dig i fåtöljen och se ännu en feel good-film, följ med oss till Languedoc och upptäck dess undangömda skatter! Här bor du på charmigt franskt boende av hösta kvalitet, äter ostron, lagar mat och djupdyker i regionens ma...

 Vin och Gastronomi i Toscana, 14-18 sept 2023

Vin och Gastronomi i Toscana, Sept 2023

Följ med och insup dofter, smaker och ljud från ett annat land! - Varje år i september arrangerar vinorten Panzano i Chianti en vin-festival, Vino al Vino. Vi har sett till att förlägga denna resa till Toscana så att ni kan få vara med och uppleva denna fest till druvans ära! Vår resa t...

5 dagar från 16 900:- Läs mer