Dagsprogram

 • Torsdag 4 augusti: Ankomst till New York

  Ankomst till New York under dagen.
  Bokar du flyg genom Equi Tours får du busstransfer till vårt hotell som är beläget på Mid-Manhattan.

  Vi samlas tidig kväll till en välkomstdrink med lite travprat om årets upplaga av Hambletonian m.m.

 • Fredag 5 augusti: Sightseeing & Segeltur runt Manhattan

  På morgonen är det dags för en heltäckande Stadsrundtur på Manhattan med buss. Vår svensktalande lokalguide berättar fängslande om allt vi passerar, som t.ex Battery Park med färjan ut till Frihetsgudinnan, Chinatown, Greenwich Village, Rockefeller Center och inte minst Harlem, som har fått en renässans! Ett ypperligt tillfälle att bekanta sig med staden och höra många roliga historier om dess invånare (tilläggsarrangemang, se nedan)

  På kvällen tar vi med er på en segeltur runt Manhattan. När solen börjar gå ner, bordar vi den vackra trä-båten, seglen hissas och vi glider ljudlöst ut i den ljumma kvällen. Det är härligt att komma från stadens alla ljud, samtidigt som det bjuds en fantastisk utsikt över Manhattan och Liberty Island med Frihetsgudinnan. Drinkar serveras ombord (tilläggsarrangemang)
  Om intresse finns, bokar vi bord på trevlig restaurang i närheten för den som vill äta middag tillsammans efter seglatsen.

 • Lördag 6 augusti: Hambletonian Day på Meadowlands!

  Finaldag på the Meadowlands, den absolut bästa 3-åringen skall koras! Dessutom Hambo Oaks där de bästa 3-åriga stona tävlar. Som sig bör på en stor tävlingsdag får vi se många bra lopp under dagen.

  Transfer till Meadowlands på förmiddagen för en heldag med sport, spel, mat och dryck. Det blir rundvandring på banan och stallområdet, därefter är det uppdukat en härlig lunch-buffé på en av Terrasserna. Det blir en fullspäckad dag med trav- och pacerlopp av högsta klass. Program och entré ingår liksom returtransfer till Manhattan efter tävlingarnas slut.

 • Söndag 7 augusti: Ledig förmiddag & Hemresa

  Ta en promenad i Central Park, besök ett museum eller ät en härlig brunch. Buss till flygplatsen avgår på tidig eftermiddag för kvällsflyg tillbaka till Skandinavien. Hemkomst under fm den 8 augusti.

  Vill du ha lite mer tid i New York? Lägg gärna till en eller ett par nätter. Kontakta oss för prisuppgift.