Skip to main content

Grupper & Företag

Gör något tillsammans i härlig miljö!

Vi ordnar er grupp- & företagsresa

Behöver ni hjälp med att ordna en medlemsresa, studieresa eller konferens? Vi skräddarsyr årligen resor & arrangemang till företag, organisationer, ledningsgrupper och andra intressegrupper. Vi arbetar flexibelt. Ni kan köpa ett komplett resepaket eller ett arrangemang som helt skräddarsytts för er. Vi kan dessutom ofta ge er tips som sätter guldkant på er resa. Ibland har man en idé – ibland en färdig resa i tanken.

Oavsett om ni är några lantbruksföretagare som önskar göra en studieresa med fokus på nötproduktion, en organisation som vill besöka en mässa eller en grupp som vill kombinera konferens och möten med häftiga inslag av hästaktiviteter (vad sägs om ridning i slottsmiljö, en avkopplande häst- & vagntur på de spanska slätterna eller en fartfylld travtävling i New York?), så har vi resan för er!


Erfarna resespecialister hjälper er hela vägen

Med över 20 års erfarenhet kan vi det här med gruppresor och företagsresor; vår passion och expertis inom häst, lantbruk och gastronomi ger er dessutom det där lilla extra för en minnesvärd resa tillsammans. Våra professionella projektledare är tryggt med er under hela processen, från rådgivning, planering och kostnadsfri offert, till genomförande och uppföljning. Vi skräddarsyr er lösning från början till slut och ser till att ingen detalj glöms bort – det är detaljerna som gör helheten.


Sverige, Europa eller resten av världen?

Vi har ett världsomfattande nätverk och samarbetar tillsammans med flera stora och mindre branschorganisationer för att kunna erbjuda dig som reser med oss det där lilla extra. Vi har bra kontakter inom lantbruk- och hästvärlden och kan därför ta med er bakom kulisserna på många av de stora evenemangen.

Fritextsökning