Grupper & Företag

Gör något tillsammans i häftig hästmiljö!

Vi ordnar er grupp- & företagsresa

Behöver ni hjälp med att ordna en medlemsresa, studieresa eller konferens? Vi hjälper er! Equi Tours skräddarsyr årligen resor & arrangemang till företag, organisationer, ledningsgrupper och andra intressegrupper. Vi arbetar flexibelt. Ni kan köpa ett komplett resepaket eller ett arrangemang som helt skräddarsytts för er. Vi kan dessutom ofta ge er tips som sätter häftig guldkant på er resa. Ibland har man en idé – ibland en färdig resa i tanken.

Oavsett om ni är ett gäng lantbruksföretagare som önskar göra en studieresa med fokus på nötproduktion, en organisation som vill besöka en mässa eller en grupp som vill kombinera konferens och möten med häftiga inslag av hästaktiviteter (vad sägs om ridning i slottsmiljö, en avkopplande häst & vagn-tur på de spanska slätterna eller en fartfylld travtävling i New York?), så har vi resan för er!

Erfarna resespecialister hjälper er hela vägen

Med över 20 års erfarenhet kan vi det här med gruppresor och företagsresor; vår passion och expertis inom häst, lantbruk och gastronomi ger er dessutom det där lilla extra för en minnesvärd resa tillsammans. Våra professionella projektledare är tryggt med er under hela processen, från rådgivning, planering och kostnadsfri offert, till genomförande och uppföljning. Vi skräddarsyr er lösning från början till slut och ser till att ingen detalj glöms bort – det är detaljerna som gör helheten.

Sverige, Europa eller resten av världen?

Vi har ett världsomfattande nätverk och samarbetar tillsammans med flera stora och mindre branschorganisationer för att kunna erbjuda dig som reser med oss det där lilla extra. Vi har bra kontakter inom lantbruk- och hästvärlden och kan därför ta med er bakom kulisserna på många av de stora evenemangen.

 

Din trygghet

Equi Tours ställer lagstadgad resegaranti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet samt är medlem i SRF – Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen. Läs mer om vad vi gör för din trygghet här.

Kostnadsfria offerter

Våra företagskunder anlitar oss för att vi har kunskapen, erfarenheten och de rätta kontakterna att skapa en lyckad gruppresa. kund- eller personalresa. Låt oss ta hand om er nästa upplevelseresa!

Våra offerter är alltid kostnadsfria.

Vi gör er resa möjlig!

– Marie Nyberg –

VD/Projektledare

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Paus!

Vår passion att arrangera resor och upplevelser i världsklass kvarstår även efter Corona-pandemin. Vi återkommer när det är möjligt att uppleva stora tävlingar på arenor runt om i världen och när vi åter kan resa och umgås i grupp, för att då vara redo att ge er fler härliga upplevelser och minnen för livet.

Vi hoppas att vi ses då!

Förslag på resor att göra tillsammans

2020-05-29
Följ med på en härlig weekend på Österlen med ridning, välmående och mjukgörande yoga!
5 950kr

2 nätter

2018-09-28
Upptäck Österlen! Här står bland annat avkoppling, skördefest och ridning på schemat.
7 090kr

2 nätter

2020-02-22
Upplev en av Europas mest intressanta lantbruks- och matmässor SIA. Ett specialprogram för maximal upplevelse, allt fixat och färdigt.
7 550kr

3 nätter

2019-05-10
Möt våren på Österlen! Här väntar en intensiv helg där vi verkligen njuter av det goda. Välkommen till en helg som ger mersmak!
6 690kr

2 nätter

Följ med på en spännande lantbruksresa, späckad med intressanta studiebesök, stor lantbruksmässa och andra sevärdheter.
28 950kr

7 nätter

Följ med till Skottland på en lantbruksresa genom spännande landskap med intressanta gårdsbesök (ko, får, gris) och whiskey-destilleri. Som avslutning får vi dessutom uppleva Edinburgh!
12 500kr

4 nätter

x

Intresse/frågor?