en-USsv-SEfr-FR
Language

Prix d’Amérique 2018, Paris

Boka

Datum för event: 2018-01-25 - 2018-01-29 Exportera event

Prix d’Amérique 2018, Paris

Prix d’Amérique 2018
Resa till Paris 25-29 januari  

Vi får ofta höra att Equi Tours Prix d’Amérique-resa till Paris är ett begrepp bland travfolk. Men det kanske inte är så konstigt. Du bor på bra hotell, får god service och träffar folk som delar ditt intresse. Genom besök hos såväl franska som svenska tränare samt initierat ”travsnack” under vårt cocktailparty kommer du under ytan på fransk travsport. Vinprovning och franska delikatesser sätter ytterligare guldram kring det som är huvudnumret: Den explosiva kraftmätningen på Vincennes svarta kolstybb…

Självklart vet vi var den bästa maten serveras och vi har hyrt in den kunnigaste guiden för vår Paris-sightseeing. Vi har bjudit in intressanta gäster till vårt cocktailparty och TravRonden kommer med vassa tips och intressanta tankar! Läs mer i dag-för-dag programmet här nedan, här finner du också all fakta kring flygtider, hotell och priser – med största flexibilitet! 

Program 

Torsdag 25 januari – Tjuvstart! 
Vi rekommenderar att komma redan på torsdagen och ”tjuvstarta” i lugn och ro. På kvällen kan du följa med på en Välkomstmiddag 3-rätters meny med vin och kaffe – en perfekt start på helgen. 
 
Fredag 26 januari – Ready.. 
Väljer du att resa på fredagen anländer du till Paris under förmiddagen. Om du har bokat flyg från vårt program möter vi dig på flygplatsen och ordnar transfer till hotellet.
 
Under dagen och kvällen kan du välja flera aktiviteter:
 
City sightseeing 9.00-13.00 - Endast möjlig om du har ankomst torsdag: 
Passa på att se ”världens vackraste stad” från första parkett; L’arc de Triomph, La Tour Eiffel, Place de la Concorde, Avenue des Champs Elysées och Notre Dame – alla dessa berömda landmärken med dess historia och människor som gjort dem omtalade genom historien. Vår underhållande guide visar dig genom staden som hon älskar och känner som sin egen ficka. Buss med flera stopp. 
 
Vincennes med mässa/utställning i travets tecken följt av auktion senare på kvällen 15.00-22.00 ca .  – för den inbitne travfantasten och dig som kanske vill köpa häst!? Buss-transfer från hotellet t/r. OBS! är du med på denna aktivitet kan du inte delta på övriga arrangemang som erbjuds här nedan.
 
Montmartre by night 
Middag i Montmartre, välj din favorit!
Vi bor i hjärtat av Montmartre och ikväll ska vi ta tempen på kroglivet! Vi kommer att välja ut tre eller fyra olika restauranger och be kockarna komponera en specialmeny, 3-rätters inkl vin, vatten och kaffe. Någon krog ligger alldeles intill ditt hotell, en annan kräver en promenad på 10-15 minuter. Någon är en klassisk fransk, en annan specialiserad på fisk och skaldjur osv. Du kommer att få välja vilken som passar dig och dina smaklökar bäst, lite närmre inpå avresa presenterar vi restaurangerna. 
 
….. och sedan
Moulin Rouge – Vill du uppleva cabaréerna’s cabaret, föreslår vi att ni avslutar Montmartrekvällen med en färgsprakande show & champagne på Moulin Rouge (23.00 – 01.00) 
 
Lördag 27 januari – Set… 
Grosbois 09.00-13.00 – På morgonen beger vi oss till den fantastiska träningsanläggningen för att besöka tränare, se och höra mer om både anläggningen och den franska travkulturen. Vi planerar att besöka en fransk och en svensk tränare. Du ser mängder med hästar som tränar och du rör dig bland många av travets kändisar, både två- och fyrbenta. Stämningen präglas av uppladdningen inför söndagens stora batalj. 
 
Härefter kör vi tillbaka mot Paris, du kan välja att stiga av på Vincennes (tävlingar på eftermiddagen) eller vid hotellet. Busstransfer från Vincennes tillbaka till hotellet på eftermiddagen. 
(Ingår självklart i resans pris men bokas i förväg för garanterad plats)
 
Lördagens kvällsarrangemang startar kl 19.00 
Vinprovning 19.00-20.00 
Vi ger dig en kort introduktion i den franska vinvärlden, och utlovar en intensiv, informativ och njutbar timme. My Nilsson är vår vinexpert, hon blandar ypperliga kunskaper med en hel del humor och berättelser från sina upplevelser i den franska vinvärlden (tilläggsarrangemang). Kl 19.00-20.30 
 
Cocktailparty 20.30-22.00 – Mingel med Sven Melander som konferencier 
Välkomna till ett sprudlande mingelparty men bubbel i glaset och lätt tilltugg. Ikväll är temat Prix dAmérique, vi intervjuar inbjudna gäster om tidigare lopp och naturligtvis blir det både intervjuer, spekulationer och fakta kring årets stora batalj Prix dAmérique 2018! 
 
Söndag 28 januari – Go!  Prix d’Amérique 2018 
Vincennes 11.00 – 19.30 ca - Äntligen är det dags! Under eftermiddagen vet vi vem som vinner Prix d’Amérique 2018 och kammar hem 1 miljon eur!  I god tid innan invigning och första start är vi på plats. Det blir en lång dag så vi rekommenderar en restaurangplats för din bekvämlighet. Det finns också en inomhusläktare men då gäller det att vara tidigt på plats (inga platsreservationer).  
 
Du som flyger hem på kvällen har checkat ut från hotellet och bevarar ditt bagage i bussen under dagen. Efter Prix d’Amérique- loppet kör bussen ut till flygplatsen, övriga gäster återvänder till hotellet efter sista loppet. 
 
Restaurangplatser på Vincennes  (priset inkluderar 3- eller 4 rätters lunch, vin, vatten och kaffe) 
Sulky: Belägen på 3e våningen med utsikt över banan. Fönsterbord eller långbord på översta avsatsen. 
Paddock:  Belägen på 2a våningen. Terrasserad bordsplacering med bra utsikt över banan men var beredd på att det är väldigt trångt! 
 
Priserna & menyerna bekräftas under november 2017
 
Måndag 29 januari – Paris & hemfärd
City sightseeing  - Har helgen varit för kort och intensiv? Inte hunnit se Eiffeltornet? Passa på att se Paris under förmiddagen, följ med på en spännande guidad rundtur i Paris med buss. Vår duktiga svensktalande lokalguide berättar om nutid och dåtid, byggnader, människor och företeelser i denna mångfacetterade stad. Kl. 09-13 (Vill du boka detta arrangemang måste du ha en hemresa 16.30 eller senare) 
 
Busstransfer till flygplatsen under dagen, exakta tider meddelas senare. 
 

Flygresan – med SAS eller Air France                              utresa       /   hemresa 

Stockholm – Paris t/r

 

Torsdag – Måndag

Fredag – Måndag

Fredag – Söndag

SAS

SAS

SAS

07.15-09.50 / 10.40-13.05

07.15–09.50 / 10.40-13.05 eller 19.30-21.55

07.15-09.50 / 21.10-23.35

Göteborg – Paris t/r

 

Torsdag – Söndag

Fredag – Måndag

AF

AF

16.35-18.40 / 19.50-21.50

06.15-08.30 / 19.50-21.50

Köpenhamn – Paris t/r

 Fredag – Måndag

SAS

08.25-10.15 / 18.15-20.00

För avresa andra tider eller från andra orter, vänligen kontakta oss!

   Grundpris per person:

             Hotell

2 nätter

3 nätter

4 nätter

Mercure Montmarrtre 4*

7.450 kr

 

7.950 kr

Tillägg SAS Stockholm 300 kr

8.950 kr

 

Terrass Hotel 4*+

8.600 kr

9.500 kr

Tillägg SAS Stockholm: 300 kr

10.800 kr

* Observera att det finns begränsat antal platser till dessa priser på varje flygavgång.

I priset ingår:

 • Flygresa t/r med valt alternativ enligt ovan inkl flygskatter och avgifter
 • Flygplatstransfer t/r
 • Logi enligt valt alternativ, del i dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Besök på Grosbois och Vincennes på lördagen, enligt program.
 • Transfer t/r samt entré till Vincennes på Prix d’Amérique-dagen
 • Reseledare från Equi Tours

Tillägg & tilläggsarrangemang i sek per person

 • Enkelrumstillägg: Mercure 790 kr per natt / Terrass 980 kr per natt
 • Middag torsdag, 3-rätters inkl vin: Pris meddelas  
 • Besök på Vincennes Mässa fredag t/r: 320 kr
 • Vinprovning med My Nilsson: 450 kr
 • Montmartre-middag (mer info kommer): 500 – 1200 kr beroende på restaurang & meny
 • Moulin Rouge show m champagne (23.00): 1050 kr
 • Cocktailparty lördag: Pris meddelas   
 • Restaurangplats Vincennes, inkl lunch & dryck: Pris meddelas                             
 • Sightseeing (fredag eller måndag): 400 kr
 • Avbeställningsförsäkring 6 % av resans pris: Bokas samtidigt som resan

Bokning & villkor
En anmälningsdeposition à 30% av resans pris ska vara oss tillhanda 10 dagar efter bokningsbekräftelsen daterats. Slutbetalning senast den 22 december 2017.  Bokade restaurangplatser på Vincennes skall betalas omgående (ingen återbetalning). Vi reserverar oss för förändringar i programmet samt för prishöjningar p.g.a. flygskatter och/eller valutakursförändringar. Avbokningsvillkoren specificeras i bekräftelsen. 

Observera! Vi har begränsat antal platser till dessa priser och förbehåller oss rätten att justera priserna efterhand. Vi ber dig därför att vara ute i god tid med din bokning! 

Intresseanmälan!

Boka resan!

Dokument att ladda ner

Print
Kategorier: Resor, Trav & Galopp
Tags:

Bokningsformulär

Förnamn:
Efternamn:
E-post:
Antal platser:

Refresh Editor

Refresh Editor

Refresh Editor

Mer information:
x

Ditt namn
Din epost
Rubrik
Skriv ditt meddelande...
x

På gång

 • Ridresa - Irland, Ridning i slottsmiljö (2017-05-01 - 2017-09-30)
  2017-05-01 - 2017-09-30
  261

  Ridresa - Irland, Ridning i slottsmiljö

  Maj - September - valfria datum för individuella resenärer eller grupp av vänner! Castle Leslie är ett av de finaste lyxhotellen på Irland och ligger inbäddat i över 1.000 tunnland mark i den böljande Irländska landsbygden. Slottet erbjuder olika boendeformer, restauranger, Equestrian Center och ett varierat utbud av aktiviteter. Castle Leslie Estate unikhet, karaktär och charm kan bara upplevas, inte beskrivas! 

  Läs mer
 • Rid - och Yogaresa till Domaine de Fraisse, Frankrike (2017-09-27 - 2017-10-01)
  2017-09-27 - 2017-10-01
  324

  Rid - och Yogaresa till Domaine de Fraisse, Frankrike

  Domaine de Fraisse - På denna harmoniska plats har vi valt att kombinera skön yoga med härliga ridturer – en perfekt kombination för dig som vill gå ner i varv ett par dagar, rida på trevliga hästar i timjansdoftande skog och invid prunkande vinfält. Vår yoga instruktör Sofia Nordgren är – förutom yogainstruktör – jockey, författare till « Fitness för ryttare » personlig tränare och mycket annat. Hon har coachat många ryttare till en bättre fysisk hälsa. Klicka på länken och läs mer om dagsprogrammet! 

  Läs mer
 • Ridresa - Hästinsamling på Island (2017-09-27 - 2017-10-02)
  2017-09-27 - 2017-10-02
  250

  Ridresa - Hästinsamling på Island

  Sista helgen i september bjuder Skagafjördur, Island, in till en riktig hästhelg med glädje, sång, god mat och massor av isländsk hästkultur! 

  Vi kommer (tillsammans med många andra) att rida i dalen och uppleva när hästarna samlas in i Laufskálarétt, som ligger ett stenkast från Hólar i den vackra Hjaltadalen och är med när hästarna skiljs av. En mäktig upplevelse! Vi kommer även att göra flera studiebesök på kända avelsgårdar i ”hästarnas vagga” som området kallas folkmun. Det blir ett riktigt äventyr till ridresa!

  Läs mer
 • Ridresa - Dressyrträning & Lusitano Festival Portugal (2017-11-02 - 2017-11-06)
  2017-11-02 - 2017-11-06
  255

  Ridresa - Dressyrträning & Lusitano Festival Portugal

  Denna fantastiska hästgård, Morgado Lusitano, ligger endast 20 minuter från flygplatsen och huvudstaden Lissabon. Med perfekt läge uppe på en kulle med utsikt över havet finns dessa ca 30 välutbildade Lusitano hingstar. Kombinera dressyrträning på hög nivå med en fantastisk upplevelse genom ett besök i Golega under Lusitano Festivalen. Du som är medlem i Svenska Lusitanosällskapet får dessutom 500 kr i rabatt!

  Läs mer
 • Studieresa till Normandie - tillsammans med ASVT (2017-11-04 - 2017-11-08)
  2017-11-04 - 2017-11-08
  336

  Studieresa till Normandie - tillsammans med ASVT

  Varmt välkomna till Normandie! Här väntar en intensiv långhelg med så mycket att uppleva att det räcker en lång bit in i vintermörkret. På den här resan har vi tagit det bästa av det mesta för att få du ska få ut så mycket som möjligt av dagarna i Normandie. Vi kommer att besöka Bold Eagle (förstås) samt klassiska stuterier och uppfödare, så som Dubois Haras du Fresneaux (Royal Dream, Texas Charm), Allaire’s Haras de Bouttermont (Ready Cash, Bird Parker) och Haras de Sassy med flera. Lägg till Normandie’s charm med skaldjur, calvados, ostar och den intressanta Landstigningskusten! Resan görs i samarbete med ASVT och med på resan är Christer Häggström som avelsexpert.

  Läs mer

Bokningsvillkor

Equi Tours tillämpar SRF´s villkor för paketresor samt Equi Tours särskilda villkor

Tidigare Resor

Equi Tours  |  +46 (0)40 29 88 08  |  info@equitours.se

Terms Of UsePrivacy Statement© Equi Tours 2015-2017
Back To Top